Şırnak'ın Belveren beldesinde bulunan eski kömür ocakları bölgesinde, 2’si kardeş 3 kişi, içi su dolu kuyuya düştü. 3 kişiyi arama ve kurtarma çalışmaları AFAD, itfaiye ve UMKE ekipleri tarafından sürdürülüyor.
Lodosun etkisini kaybetmesi ve Romanya üzerinden gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle Marmara'da sıcaklık 10 derece birden düşecek.
Ağrı Kapalı M Tipi Cezaevi’nde metan gazından meydana gelen zehirlenme sonucu ilk belirlemelere göre aralarında itfaiye ekipleri ve askerlerin olduğu 18 kişi hastaneye kaldırıldı.
Die Welt gazetesinin Türkiye'de tutuklu bulunan muhabiri Deniz Yücel'in artık tecritte olmadığı açıklandı. Bunu 'harika bir haber' olarak değerlendiren Almanya Adalet Bakanı Maas, 'sonunda bir şeylerin değiştiğini' söyledi.
New York'ta Reza Zarrab davasını takip eden CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Başbakan'a davada adı geçen Süleyman Aslan ile ilgili sorular yöneltti.
2010 yılında Reza Zarrab'la evlenen Ebru Gündeş'in boşanma kararı aldığı öğrenildi.
Yargıtay, eski hâkimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’in FETÖ üyeliğinden mahkûmiyetini onadığı kararda, FETÖ’nün örgütlenmesini 7 tabakalı piramide benzetti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesine verdiği yanıtta, 2 milyon haneye sosyal yardım kartı teslim ettiklerini açıkladı.
Cemaat operasyonu kapsamında gözaltına alınan eski gol kralı Zafer Biryol'un itirafçı olduğu ve cemaatçi futbolcuların ismini verdiği ileri sürüldü.
17-25 Aralık operasyonunu yürüten firari savcılardan Zekeriya Öz'ün, FETÖ'nün haberleşme programı olduğu belirtilen ByLock'taki yazışmaları ortaya çıktı.
Halk ozanı Neşet Ertaş’ın ailesinin açtığı marka davasında mahkeme, Osman Paşa Şahin’in Türkiye Patent Marka Kurumu’na (TPMK) geçen yıl kendi adına tescil ettirdiği 'Neşet Ertaş' markasının hükümsüzlüğüne ve sicilden silinmesine karar verdi.
İstifa ettirilen eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan 'yeni bir oluşum için toplantılar yaptığı' iddiasını yalanladı.
Erzincan Orduevi'nde çekilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, bir askerin yavru kediye yaptığı akılalmaz işkence büyük tepki topladı.
Darbe girişiminin kamuya faturası çıkarılıyor. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Başbakanlık’ın talebiyle zararın hesaplanması için tüm kamu kurumlarına yazı gönderdi.
Zarrab’ın ABD’de tutukluyken yolladığı ‘elyazısı’ talimatlar ele geçirildi...
Rıza Sarraf'ın ifadesinin ardından gözlerin çevrildiği isimlerden biri olan Muammer Güler, hem gerçekte hem sanalda kayıplara karıştı.
KHK ile ihraç edildiği işine dönebilmek için 270 gündür açlık grevi yapan ve 193 gündür tutuklu bulunan Nuriye Gülmen’in, örgüt üyeliği suçundan mahkum edilerek, tahliyesine karar verildi. Gülmen'in tahliyesinin ardından ilk özgürlük videosu yayımladı.
Uçak krizinin ardından Türkiye ve Rusya arasında arabuluculuk yapan taraflardan biri olan iş adamı Çağlar, Sarraf ve FETÖ üzerinden ABD- Türkiye ilişkilerine değindi.
İzmir'de, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralanan Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce’nin hastanedeki tedavisi sürerken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, 'Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
TSK, Kuzey Irak'taki Gara, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde tespit edilen terör hedeflerini vurdu