İzmir'de Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü mezunu 23 yaşındaki İsa Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Hayatımın geri kalanını devam ettirmek için umudumu, ışığımı kaybettim' diye yazdıktan sonra kendini asarak yaşamına son verdi.
İstanbul'da gözaltına alınan İŞİD'li terörist Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yanında bulunan bıçakla bir polis memuru Sinan Acar'ı ağır yaraladı. Sinan Acar hastanede şehit oldu. İŞİD'li terörist, saldırının ardından öldürüldü.
Ankara'da 'İşimizi geri istiyoruz' eylemine 258. gününde de müdahale eden polis, 'Nuriye ve Semih işe geri alınsın' yazılı pankartı yırttı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''15 yaşındaki Eren'e silah doğrultan ve de emperyalizmin emellerine zincirlenmiş korkak hainler anasından doğduklarına mutlaka pişman edilmelidirler'' dedi.
Tunceli'de güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz'ın cenazesi, memleketi Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Orgeneral Hulusi Akar'ın hayranı olduğu, bir süre önce MİT Müşteşarı Hakan Fidan'la ziyaret ettiği İslamcı yazar Nuri Pakdil, Star gazetesine konuştu.
Tarsus T Tipi Kadın Kapalı Cezaevinde Şemal Tutak ve Medine Yiğit'in bebeklerinin beslenmesi için gerekli olan ek gıdalar verilmiyor.
Büyük can ve mal kaybına neden olan 17 Ağustos 1999'daki Marmara Depremi'nin ardından zararların en aza indirilmesi amacıyla getirilen Zorunlu Deprem Sigortası'nda hedeflere hala ulaşılamadı.
Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında yapılan atamaların ardından Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarında bayrak değişiminin gelecek hafta gerçekleştirilmesi için hazırlıklara başlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan anne oldu.
Kanatlı Hayvan Et Üreticileri ile Banvit arasındaki görüşme olumsuz sonuçlandı. Açıklamada ''Üretici, patronlar kulübünün insafına bırakıldı'' denildi.
Safranbolu eski belediye başkanı AKP'li Necdet Aksoy gözaltına alındı.
Muğla'nın Milas ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
CHP'nin tutuklu İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun eşi Oya Berberoğlu, son dönemde ailesine yönelik yandaş medyada yer alan iftiralara ilişkin açıklama yaptı.
Muğla Fethiye'de, dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen Kumburnu Plajı'nda denize sıfır konumlandırılan ahşap localara günlük 210 lira alınması üzerine başlayan tepkiler gözleri plaj ücretlerine çevirdi.
Polislerin düzenlenen eylem ve yürüyüşlerde açlık grevindeki akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça’nın isimleri geçmesi durumunda müdahale edileceği tehdidinde bulunmasına avukat Turgut Kazan tepki gösterdi.
İstanbul Çekmeköy, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu kenarındaki toprak alanda 50-60 santim boyunda 40 kök hint keneviri ele geçirildi.
Antalya'da hayvanseverler, aracıyla bir köpeği ezerek ölümüne neden olan Erhan Kozan'ın ehliyetine el konulması için Antalya Valiliği'ne dilekçe verdi.
Sivas'ta bulunan AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 'FETÖ’nün yeni kalkışmalara girişebileceğini' söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, turizmcilerin, Kurban Bayramı tatilinin 6 veya 10 gün olarak kararlaştırılıp ilan edilmesi beklentisine ilişkin, 'Antalya milletvekili olarak tercihimizi tabi ki turizmden yana kullanacağız' dedi.
Diyarbakır'da 2005 yılında, teyzesinin kızı 12 yaşındaki S.G. ile 'imam nikahı' ile 'evlenen' 22 yaşındaki O.S., 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, inandırıcı delil bulunamadığı için beraat ett