Ayakkabı kutusundan taşan paralar, ihale yolsuzlukları, devlet kasasının boşaltılmasının suç sayılmadığı Türkiye'de, camiden 5 TL çaldığı iddiasıyla 17 yaşındaki çocuğa 10 yıl hapis cezası verilmesi talep edildi.
İstanbul’un fethi 1453 hafriyat kamyonuyla kutlanırken mimar Sinan Logie ve antropolog Yoann Morvan, hazırladıkları “İstanbul 2023” isimli kitapta, kentin dönüşümüne AKP’nin makro-siyaseti üzerinden bakıyor.
15 Temmuz'da Özel Kuvvetler Komutanlığı (ÖKK) nizamiyelerinde yaşanan çatışmalarla ilgili olarak Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 7'inci celsesi bugün başladı.
Televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kanalı TV 8’de, regl dönemlerinden oruç tutmayan kadınların sokakta yemek yemeleri durumunda dinen dayak yiyecekleri söyledi.
Diyanet, il ve ilçelere ‘Gençlerin İslami bilgilere ve İslami kimliklere daha çok bürünmelerinin sağlanması’ amacıyla imamlar, hatipler, vaizler ve Kuran kursu öğreticilerinden koordinatörler atadı.
Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmelikle bazı görevdeki polislerin tanımı değişti.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''Gülen'in vatandaşlıktan çıkarılması ABD'den iadesine engel değildir. Türkiye'nin yargılama hakkı mahfuzdur'' dedi.
FETÖ operasyonları kapsamında dün gözaltına alındıktan sonra tutuklanan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in ifadesine ulaşıldı.
Eski Erbil Başkonsolosu Aydın Selcen, ABD’nin bölgede Suudi Arabistan ve Katar’la ayrıcalıklı ilişkileri olduğunu belirterek, 'Suudi Arabistan’ın yaptırımları, kısa vadede olmasa da, orta/uzun vadede Katar'ı olumsuz etkiler' dedi.
Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, Abdulkadir Selvi'nin ileri sürdüğü 'FETÖ'cüler aralarında 15 Haziran’a kadar yapılacak darbeyi tartışıyorlar' iddiasıyla ilgili olarak 'TSK'da en güçlü grup halen FETÖ’dür. Koşullar gerçekleşirse, TSK darbe yapalabilir'dedi.
Kayseri’de 6 aydır babasının tacizine uğradığını iddia eden 22 yaşındaki F.K., odasına koyduğu gizli kamera görüntüleriyle polise başvurup şikayetçi oldu. Gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan T.K., son duruşmada tutuklandı.
Muğla'da davası görülen darbeci askerlerin, duruşmaya takım elbiseyle getirilişini eleştirerek 'Alçak gardiyanlar' diyen ünlü türkücü Nihat Doğan hakkında kamu davası açıldı.
HSK, Cumhuriyet’e Charlie Hebdo döneminde desteğe gelen hâkim ve savcılara 'Akit hakkınızda haber yaptı' gerekçesiyle soruşturma açtı!
FETÖ/PDY'ye ilişkin soruşturmalar kapsamında, tamamı 'ByLock' kullanıcısı olan Ulaştırma Bakanlığı'nda görevli 17 kişiyle Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevli 30 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
İstanbul Küçükçekmece'de bir kişi metrobüste silahını çekerek şoförü tehdit etti.
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Namık Kemal Üniversitesi’ne düzenlenen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Ankara'da gözaltına alınan Metropoll araştırma şirketi sahibi Prof. Dr. Özer Sencar Tekirdağ'a götürüldü...
Vatandaşların trafikte sıklıkla yaşadığı sorunlardan birisi haline gelen, ve sürücülerin neredeyse bir dakika içinde üç ceza birden almasına neden olan sıkıntı sona eriyor.
Başbakan Binali Yıldırım'ın iftar yemeğine davet ettiği Bülent Arınç ve Ahmet Davutoğlu, yemeğe katılmadı.
Kalın, yaptığı yazılı açıklamada, Körfez İşbirliği Konseyinin bazı üyelerinin Katar ile diplomatik ilişkilerini kesme ve Katar'a yönelik bazı yaptırımlar uygulama kararı aldıklarını anımsattı.
Kurtulmuş, Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz hakkında, 'Cumhurbaşkanımız çok sayıda devlet ve hükümet başkanıyla telefon görüşmeleri yaparak sorunun çözülmesi için aktif bir şekilde sürecin içine dahil olmuştur' dedi.
FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'daki evinde gözaltına alınmasının ardından mahkemeye sevk edilen Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter tutuklandı.