Taciz iddiaları ile gündeme gelen Marmara Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ''Şikayete konu olan yer üniversiteye ait değil, yargı süreci işliyor'' denildi.
Ankara Yüksel Caddesi'nde 'İşimizi geri istiyoruz' diyerek KHK ihraçlarına karşı açlık grevindeki Esra Özakça ve Veli Saçılık'a direnişlerinin 205. gününde yine polis müdahalesi geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın tarafından 1992 yılında üsteğmenken yazılan 'Hanke'ye ağıt' isimli şiiri okudu.
Derin Tarih programında Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklu bulunan Süleyman Yeşilyurt ilk duruşmada tahliye edildi. Yeşilyurt, birlikte program yaptıkları isimler için 'beni sattılar' derken, kızı babasının Atatürkçü olduğunu söyledi.
Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Piyade Komando Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan, Piyade Uzman Çavuş Zeki Koç ve Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak ile Diyarbakır'da şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Sarı son yolculuğuna uğurlandı.
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili 'Yurtta Sulh Konseyi' üyelerinin de arasında bulunduğu 221 kişinin yargılandığı davaya devam edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak'ta meydana gelen ve 13 askerin şehit olduğu kaza ile ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı aradı.
İstanbul Beşiktaş'ta metro çalışmaları sırasında yolda çökme meydana geldi. Yol trafiğe kapandı.
Avukatların tutuklu meslektaşları için başlattığı ''Adalet Nöbeti'' 9'uncu haftasında devam etti.
Kaçak olduğu gerekçesiyle Huqqa, Reina ve Galatasaray Adası yıkıldı. Kadir Topbaş’ın ‘Lokma’sı ile Reza Zarrab’ın kaçak olduğu bilir kişi raporuyla kesinleşen yalısına da dokunulacak mı?
Açlık grevinin 11'inci gününe giren Esra Özakça ile Veli Saçılık’ın Yüksel Caddesi'nde yapacağı açıklamayı polis engelledi. Özakça ve Saçılık, herkesi Yüksel Caddesi'ne çağırdı.
Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Koru Beldesinde dün sokakta oynarken kaybolan 6 yaşındaki Eylül U.'nun cesedi, bavul içinde bulundu.
'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme' ve 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında dava açılan Süleyman Yeşilyurt'un tahliyesine karar verildi.
Halk TV'de katıldığı bir programdaki yorumları ve Twitter paylaşımlarıyla Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği ve Türk milletini, Cumhuriyetini aşağıladığı ve hakaret ettiği iddiasıyla bir süre tutuklu kalan gazeteci Hüsnü Mahalli hakim karşısına çıktı.
İzmir'de raylar üzerinde namaz kılarak tramvayı durdurarak yurttaşları mağdur eden şahıs büyük tepki çekti
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 'Bakanlığımıza bağlı okullarda öğrenim gören geçici koruma kanunu kapsamındaki Suriyeli öğrenci sayısı 169 bin 10 olup, geçici eğitim merkezlerinde öğrenim gören Suriyeli öğrenci sayısı 294 bin 112'dir' dedi.
Modacı Barbaros Şansal sosyal medya paylaşımından ötürü 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Gezi Direnişinde hayatını kaybeden 20 yaşındaki Mehmet Ayvalıtaş için 16. duruşmada da adalet çıkmadı. Bir sonraki duruşma 1 Kasım 2017 saat 09.30’a ertelendi.
Zonguldak Valisi Ali Kaban, iki işçinin göçük altında kalmasını ''şanssızlık'' olarak yorumladı.
15 Temmuz darbe girişimi öncesinde 'MİT Müsteşarı alınacak' ihbarını gerçekleştiren pilot Binbaşı O.K'nın Kara Havacılık Komutanlığı'nda güvenlik kameralarına yakalandığı görüntüler ortaya çıktı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Tarkan’ın zeytinlik tepkisine ilişkin yaptığı yorumda 'Tarkan’ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri?' dedi.