Türkiye-Afrika Tarım Bakanları 1. Toplantısı ve Tarım İş Forumu'nda konuşan Başbakan Yıldırım 'Biz her şeyi dolar olarak görmüyoruz.' dedi.
Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı'nda görevli 2'si emniyet müdürü 19 polis FETÖ bağlantılı olduğunu değerlendirilerek açığa alındı.
Karar yazarı Hakan Albayrak, Türk Slahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki cunta yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişimiyle ilgili olarak Doğu Perinçek'i hedef alan bir yazı yazdı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ''Erken seçimi Türkiye’nin gündeminden çıkarmak lazım. Asıl odaklanmamız gereken uyum yasalarıdır'' dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in, kamu kurumlarında aynı işi yaptıkları halde farklı ücret alan kamu görevlilerinin sorunlarıyla ilgili önergesini yanıtladı.
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un 'KKTC, Türkiye'nin denizaşırı bir vilayetidir' sözlerine Kuzey Kıbrıs'tan yanıt geldi.
23 Nisan'da bakan koltuğuna oturan ve tartışmaya yol açan "Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kültürler ve dinlerarası diyalog bağlamında önde gelen bir proje konumuna ulaşmıştır'' diye konuşan çocuğun öğretmeni açığa alındı.
Ankara kulisleri bugünlerde bir 'kabine değişikliği' ile çalkalanıyor. Söz konusu değişikliğin sürpriz isminin ise Ali Babacan olması bekleniyor.
AKPM Türk Delegasyonu Başkanı ve AKP Adana Milletvekili Küçükcan, Türkiye hakkında alınan ''siyasi denetim'' kararı sonrasında, AKP'li ve MHP'li üyelerin Genel Kurul çalışmalarına katılmama kararı aldığını bildirdi.
Sol'dan Ahmet Çınar, ezilenlerin sesi olarak bilinen Leman Kültür cafe ve restoranlarda çalışan işçilerin yaşadığı emek sömürüsünü yazdı.
D.Ö.’nün şikâyetinde MİT’te çalıştığını açıkça belirtmesi dikkat çekti.
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Binali Yıldırım'a akademisyen kıyımına neden olan Ankara Üniveristesi Rektörü Erkan İbiş'in AKP Siyaset Akademisi'nde ders vermesini sordu.
Üç tutuklunun koğuşundaki pano, arama sırasında yaşanan arbedede kırıldı. Tutuklular kamu malına zarar verdikleri gerekçesiyle şartlı tahliye olanağından yararlanamayacak.
Beyazıt Öztürk'ün programı Beyaz Show'a telefonla bağlanarak 'Çocuklar ölmesin' diyen Ayşe Çelik'e 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Ceza ertelendi.
ABD Dış İlişkiler Konseyi Başkanı, Türkiye’nin artık ABD'nin ortağı olamayacağını söyledi.
FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9 bin 103 emniyet teşkilatı mensubunun görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.
Zonguldak'ın Alaplı İlçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 'Turizm Haftası' etkinliğinde ilçeye özgü atlı gelin alma geleneği canlandırılırken, liseli kız öğrenci ile erkek öğrenciye gelinlik ve damatlık giydirildi.
Kars'ın Kağızman İlçesinin Çemçe-Madur bölgesinde PKK'lı teröristlerin yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Tekin Tekin, memleketi Bitlis'in Tatvan İlçesinde Kürtçe ağıtlarla toprağa verildi.
Dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan, kiraladığı villada 840 gram esrar maddesi ve uyuşturucu madde düzeneği ile jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Erdoğan, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bitlis'te el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay 30 yaşındaki Emrah Çelebi, memleketi Ağrı'nın Patnos ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Havalimanında uçuşların iptal edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.