AKP yönetimindeki Darbe Komisyonu, Melih Gökçek’e gönderdiği sorularda ‘parsel parsel satma’ iddiasını hiç gündeme getirmezken, CHP’li Başkan Murat Hazinedar’a ‘ayrıntılı’ sorular yöneltti.
İzmir Adliyesi'nde düzenlenen saldırıyı katliamı önleyen şehit polis Fethi Sekin ailesine acı haber verildi.
Türkiye'de gerçekleştirdiği 10 bombalı saldırıda 295 kişinin ölümüne, 1024 kişinin yaralanmasına yol açan IŞİD'ten sadece 7 kişi ceza aldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, FETÖ ve IŞİD gibi terör örgütlerine karşı uyarmak için 30 kadar cemaat ve tarikatla ön görüşme yaptı. Görüşmeler sonrasında 5 ilke belirlendi. Ön görüşmelerin ardından Diyanet, 'Cemaat ve Tarikatlar Buluşması' düzenleyecek.
Diyarbakır'da 10 köyde ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra gerçekleştirilen operasyonda, PKK'ya ait 4 silah deposu bulundu.
İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında 1 polis memuru ve 1 adliye çalışanın şehit olduğunu, 7 kişinin de yaralandığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu'nun açılış törenine katıldı.
BES aralarında şube yöneticileri ve üyelerinin bulunduğu açığa almalara ilişkin İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı.
İzmir'de Bayraklı Adliye binasının otoparkında bombalı araçla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 1 polis memuruyla 1 mübaşirin yaşamını yitirdiği belirtildi
Mardin'in Nusaybin içesinde yürütülen soruşturma nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan, bölücü terör örgütü PKK üyesi C.T., İzmir'de yakalandı.
İzmir Bayraklı'da bulunan İzmir Adliyesi yakınında bomba yüklü bir araç infilak ettirildi. Saldırının ardından çıkan çatışmada 2 teröristin öldürüldü, 1 teröristin de kaçtığı bildirildi. 3 kişinin yaralandığı patlamaya yayın yasağı getirildi.
İzmir Adliyesi C Kapısı önünde bir araçta patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan çatışmada 2 teröristin öldürüldüğü, 1 teröristin de arandığı bildirildi.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de son dönemdeki terör saldırılarının, hükümeti yıkmak amacıyla yapıldığını söyledi.
Erzurum'da FETÖ davasında 2 komutana müebbet hapis cezası verildi.
Ortaköy'deki terör saldırısına ilişkin sosyal medyada, 'oh olsun..' şeklinde 'övücü paylaşımlar' yapanlar hakkında soruşturma başlatıldı.
Ergenekon Davasın'da uzunca bir süre devam eden yetkisizlik problemi çözüldü. Ergenekon davasına İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin bakmasına karar verildi.
2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın yankıları sürüyor. CHP’li Türkmen’in sınavın yarattığı mağduriyetler hakkında verdiği soru önergesini Milli Eğitim Bakanı Yılmaz cevapladı: 2010 KPSS ile 89 bin 423 kişinin kadro yerleştirildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 15 Temmuz darbe girişimi tam olarak aydınlanmış değil. Hükümete '15 Temmuz darbe girişiminden haberiniz var mıydı' diye sordum, cevabı almış değilim.
CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Bursa’nın üzerindeki sis tabakasının yoğunlaşmasını, Bursa halkının kentin bazı noktalarında nefes almakta bile zorlandıklarına dair şikayetlerini meclis gündemine taşıdı.
İstanbul için meteorolojiden kar uyarısı... Kar yağışının cuma akşamı başlaması çarşamba gününe kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
etullahçı Terör Örgütü'nün Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında ve örgütün şifreli haberleşme programı Bylock'u kullandıkları iddiasıyla nöbetçi mahkemeye sevk edilen 44 rütbeli asker daha tutuklandı.