Fethullah Gülen'in emeklilik için sahtecilik yaptığı tespit edilince, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Gülen'e ödenen 110 bin 547 lira 2 kuruşu geri istedi. Gülen yasal faiziyle beraber 155 bin lira geri ödeyecek.
Konya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan 22 öğretmenden 6'sı gözaltına alındı.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içerikli yayın yapıldığı iddiasıyla Yol TV'nin yayınına son verilmesini kararlaştırdı.
Ankara merkezli 12 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 35 eski TRT çalışanı gözaltına alındı.
Rusya Büyükelçisi Karlov’u vuran polis Mevlüt Mert Altıntaş’ın, suikast hazırlığı yaptığı otelde ilk önce 16-17 Aralık için yer ayırttığı, açılışın ayın 19’unda yapılacağını öğrenince rezervasyon tarihini 18-19 Aralık olarak değiştirdiği ortaya çıktı.
Gaziantep Valiliğinin açıklamasına göre IŞİD üyesi bir kişiye suikast hazırlığındaki PKK'nın gençlik yapılanması üyesi 4 kişi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.
6 Arap ülkesiyle Türkiye ve İran’ı da kapsayan bir araştırma yapıldı. Araştırmada, Türkiye’ye olumsuz bakanların oranı Mısır’da yüzde 67, Suudi Arabistan’da yüzde 65, Birleşik Arap Emirlikleri’nde yüzde 59 olduğu belirlendi.
Yoğun kar yağışı, 400 bin sığınmacının yaşadığı çadırları etkisi altına aldı.
Rusya Büyükelçisi Karlov’un katili polis Mevlüt Altıntaş’ın arkasında bir not bıraktığı öğrenildi. Notta 'ABD ve Rusya’nın sonu yakındır. Artık kıyam vaktidir' yazdığı ileri sürüldü.
Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan bir banka, silahlı iki kişi tarafından soyuldu.
Darbe Komisyonu ön taslak raporunda FETÖ'nün teşkilat şemasını çizdi. Raporda terör örgütünün siyasi ilişkilerinden bahsedilmemesi dikkat çekti.
PÜİS, 23 Aralık 2016 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 10 kuruş fiyat artışı beklendiğini açıkladı.
İstanbul Deniz Otobüsü (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
Avrasya Tüneli Araç Trafiğine Açıldı 22 Aralık 2016 Perşembe günü Avrupa ve Asya kıtalarını denizin altından karayoluyla birbirine bağlayan Avrasya Tüneli saat 07.00 itibariyle araç trafiğine açıldı.
Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un suikast sonucu öldürülmesi ABD’de de geniş yankı buldu. Analiz ve açıklamaların geneli, cinayetin Rusya tarafından Türkiye’yi kendi rotasına çekmek için araç olarak kullanılacağı yönünde.
Fetih El Şam ve bu örgütün liderliğinde kurulan Fetih Ordusu'ndan yapılan açıklamada, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik suikastın terör örgütü tarafından gerçekleştirilmediği belirtildi.
Çeşitli dini cemaatlerin önde gelenleri tarafından özellikle pazar günleri yapılan sohbet toplantılarının iptal edildiği duyuruldu. Kararın gerekçesi açıklanmazken, bazı cemaatler sohbetlerinin internet üzerinden yapılacağını bildirildi.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde bunalıma girdiği söylenen piyade er K.Ş.K., tüfekle intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Yaralı asker, hastanede tedaviye alındı.
Suikastçi polis Mevlüt Mert Altıntaş'ın Aydın Söke'de gözaltına alınan ailesi serbest bırakıldı.