Adana'nın merkez Seyhan İlçesi Çoğu inşaat piyasasında iş yapan 25 kişinin yurtdışına çıkışı yasaklanıp, bir kımsının da mal varlıklarına el konuldu.
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın iç ve batı kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor...
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Viyana Büyükelçisi'nin geri çağrıldığını açıkladı.
Mahkeme sorguları tamamlanan Kaya ve Kızılkaya, 'Terör örgütü üyeliği' suçundan tutuklandı.
Türkiye Cerablus'taki IŞİD hedeflerini obüslerle vurdu. Türkiye, Menbiç'in kuzeyindeki PYD hedeflerini de top ateşiyle vurdu.
ABD Dışişleri ve Adalet Bakanlığı yetkililerinden oluşan heyet, Fethullah Gülen'in iadesini görüşmek üzere Ankara'ya geldi.
Özgür Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zana Kaya ile Özgür Gündem Yazı İşleri Müdürü İnan Kızılkaya Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yapılan savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Gaziantep'te düğüne yapılan ve çoğu çocuk bir çok insanın katledildiği IŞİD'in canlı bomba saldırısında ölenlerin cenaze törenine bir grup, tekbir getirerek saldırdı. Cenazelere saldıranların kafalarındaki belediyeye ait şapkaların olması dikkat çekti.
Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 6'sı tutuklu 46 sanıklı davanın 10. duruşması yarın sabah saat 09.00'da Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca denetimli serbestlik kapsamında cezaevlerinden tahliye olanların sayısı 22 bin 198'e ulaştı.
Agos Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada 'Örgüt yok' kararı veren, kapatılan İstanbul Özel Yetkili 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin başkanı Rüstem Eryılmaz ile üye Hâkim Mustafa Başer, 'FETÖ' suçlamasıyla tutuklandı.
HDP İmralı Heyeti, Antep'teki saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Heyet üyesi Sırrı Süreyya Önder, 'Son yılların özeti bir katliamlar kronolojisi olarak geçti' dedi.
Denizli Adliyesi’ne 2013 yılında Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın tahsis ettiği araçlarda bulanan 'FG' plakası kaldırıldı.
PKK yöneticileri Murat Karayılan ve Cemil Bayık hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 159’ar yıl hapis cezası istemiyle dava açılıp yakalama kararı çıkarıldı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, yarın Ankara'ya geliyor.
Darbe girişiminin ardından 27 Temmuz'da toplanan Yüksek Askeri Şûra (YAŞ), yarın Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında bir kez daha toplanacak. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir ayda ikinci kez YAŞ toplantısı yapılacak.
Darbe girişimi sonrasında alınan karar kapsamında, askeri kışlaların şehir dışına taşınması kararı ilk olarak İstanbul'da uygulanmaya başlandı.
Fethullah Gülen cemaatine mensup isimlerin haberleşme aracı olarak kullandığı ByLock isimli programın şifrelerinin kırılmasının ardından, Ankara Terörle Mücadele Şubesi'nden bir müdür yardımcısının gözaltına alındığı bildirildi.
Karaköy’de tarihi, eski Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ) Genel Müdürlüğü binasında, tadilat çalışması sırasında çatı katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Yangına önce işçiler müdahale etti. Bu sırada çevreye yoğun duman kokusu yayıldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosundaki 95 polis görevden uzaklaştırıldı.