Mardin’in Kızıltepe ilçesinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı.
Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde polis geniş güvenlik önlemleri aldı.
Ağır Ceza Mahkemesi'ne yazı yazan soruşturma savcısı, Suriye'nin Rakka kentinden Diyarbakır'a 15 yabancı canlı bomba gönderildiğini belirtti.
AFAD Başkanı Dr. Fuat Oktay, Başbakanlık Müsteşarlığı'na atandı. Başbakanlık Müsteşarlığı'na atanan Dr. Fuat OKTAY, 2 Ocak 2012 tarihinden itibaren T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevini yürütüyordu.
Alperen Ocakları Başkanı Mican: Milli refleksimiz çerçevesinde aldığımız eylem kararını askıya alınmış bulunmaktayız.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile ilgili kitap tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada 'Cesur olacağız. Taksim Gezi Parkı'na o tarihi eseri inşa edeceğiz. Adım atacağız, bir an önce yürüyeceğiz' dedi.
Beyoğlu Firuzağa'da dün akşam meydana gelen saldırı olayına ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.
Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, eski Adalet Bakanı Kenan İpek ve Cumhuriyet Savcısı'na hakaretten hapis cezası aldı.
Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Kaynak Holding'le bağı olduğu tespit edilen 9 şirkete daha kayyum atandı.
İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği bu akşam 2 bin kişilik iftar yemeği veriyor.
Dışişleri Sözcüsü Tanju Bilgiç, 'AB'nin 18 Mart mutabakatında ülkemizin üstlendiği sorumluluğun bilincinde olarak yapıcı tavrını bundan sonra da sürdürmesini ve göç alanındaki işbirliğimizi, vize serbestisi kararıyla perçinlemesini bekliyoruz' dedi.
Antalya’nın milletvekili sayısı 14’ten 15’e, Kocaeli’nin 11’den 12’ye, Tekirdağ’ın 6’dan 7’ye yükseldi. Isparta ve Yozgat’ın milletvekili sayısı 4’ten 3’e, Bayburt’un 2’den, 1’e düştü.
Sabah 4.00 sularında yüzleri maskeli bir grubun Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu'nu koruyan Yunan polislerine (MAT kuvvetleri) molotof saldırısında bulunduğu belirtildi.
Beyoğlu Firuzağa'da Radiaohead etkinliğinin yapıldığı ve saldırıya uğrayan Velvet İndieground Records adlı plakçının işletmecisi Koreli Seogu Lee, yaşanan olayın ardından mekan sahibinin isteğiyle dükkanı tahliye etti.
Ramazan etkinliklerinde söyleşi vermek üzere Gaziantep’e gelen araştırmacı yazar Mustafa Armağan, Atatürk'e yönelik söylemleri nedeniyle protesto edildi.
Konsere giden kadınların kollarını haberde buzlayarak veren gerici Yeni Akit tahrikte çıtayı yükseltti.
Erdoğan’ın mezun olduğu okul olarak açıklanan, İ.İ.T.İ.A. Ticari Bilimler Fakültesi Aksaray Birimi 1981-1982 dönemi mezunları kahvaltılı toplantıda buluştu.
Firuzağa'da Radiohead etkinliğine katılanlara tehditlerle yapılan saldırı sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın sosyal medyadaki paylaşımına tepki yağdı.
Beyoğlu Firuzağa’da Radiohead etkinliği düzenleyen gruba dün akşam yapılan saldırının ardından İngiliz rock grubu Radiohead bir basın açıklaması yaptı. Radiohead, 'Kalplerimiz İstanbul Velvet IndieGround’da saldırıya uğrayanlarla' dedi.
Süleyman Soylu: Sosyal güvenlik sistemimizin bir gelir-gider dengesi var. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız.
Çözüm sürecinin buzdolabına kaldırılmasının ardından Abdullah Öcalan’a uygulanan ziyaretçi yasağının Şeker Bayramı’nda sona erebileceği iddia edildi.