Antalya'nın Manavgat ilçesinde terör örgütünü övücü, cumhurbaşkanına yönelik ise hakaret içeren paylaşımlar yaptığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.
2 Temmuz 1993'te Sivas Madımak Oteli'nde yakılarak öldürülen 33 kişi katliamın 23. yılında Sivas'ta anılıyor.
Özgür Gündem’le dayanışma eylemi nedeniyle tutuklanan Şebnem Korur Fincancı 'Devlet farkına varmadan cezaevine müfettiş soktu' derken, Erol Önderoğlu ise tutukluluklarını '10 günlük bir turneydi' şeklinde değerlendirdi.
IŞİD üssü Antep’te cihatçılara yönelik fiziki ve teknik takibin 2014 yılında bitmesi ve Emniyetteki cihatçı örgütleri ilgilendiren masanın kaldırılması peş peşe yaşanan katliamlara zemin hazırladı.
TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen yargı paketiyle, hükümet Yargıtay ve Danıştay’ı istediği gibi şekillendirecek.
Başbakan Binali Yıldırım, Hatay'da valilik ziyaretinin ardından Atatürk Stadyumu'na geçerek toplu açılış töreni ve iftar programına katıldı.
Sakarya Cumhuriyet BaşsavcıIığı, twitter’da 'Fuat Avni' hesabının Sakarya’nın Pamukova İlçesi’nde daha önce Uzan ailesine ait olan çiftlikte terör örgütü IŞİD elemanlarının eğitim gördüğü iddiası üzerine yapılan soruşturmada, delil bulunmadığını açıkladı.
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türk Hava Kurumuna (THK) ait pistten havalanan bir eğitim uçağının düşmesi sonucu, 2 kişi öldü.
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısının aydınlatılmasına yönelik Gaziantep'te yapılan operasyonlarda IŞİD'li oldukları belirtilen yabancı uyruklu 17 kişi gözaltına alındı.
Dün açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan Osmangazi Köprüsü’nün çıkışında ilk kaza bugün meydana geldi
Adana'da Cuma hutbesi sırasında 'üzerimde bomba var' diye bağırması üzerine cemaat tarafından dövülen şahsın IŞİD'li olduğu ortaya çıktı.
Adana'da kendisine şiddet uygulayan eşi Hasan Karabulut'u öldürdüğü için 15 yıl hapis cezası aldıktan sonra kefaletle serbest bırakılan Çilem Doğan'ın tahliyesine yapılan itiraz reddedildi.
Bayram trafiği çilesi başladı. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 67'ye ulaşırken, bayram tatili için yola çıkanlar, TEM yolunun Bolu kesiminde yoğunluk oluşturdu.
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısını planlayan kişinin 'yılanın başı' olarak değerlendirilen IŞİD'li terörist Ahmet Çatayev olduğu belirtiliyor...
Özgür Gündem gazetesiyle dayanışma amacıyla nöbetçi yayın yönetmeni olan Ahmet Aziz Nesin tahliye edildi.
2 Temmuz 1993’te Pir Sultan Abdal Şenliklerine katılmak için Sivas'a giden aydın ve sanatçılardan 33'ünün, kaldıkları otelin yakılması sonucu hayatını kaybetmelerinin üzerinden 23 yıl geçti. Adaletsizlik de kesintisiz sürüyor.
Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştiren üç teröristten ikisinin kimlikleri tespit edildi. İkisi de Rus pasaportu taşıyan teröristlerin isimlerinin Rakim Bulgarov ve Vadim Osmanov olduğu öğrenildi.
Başkan Kerimoğlu ve İstanbul’daki başkonsoloslar; hain saldırının ve patlamaların yaşandığı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali A Kapısı önünde elim saldırıda hayatını kaybedenleri anmak ve terörü lanetlemek amacıyla karanfil bıraktılar.
2 Temmuz sönmeyen ateşi ile 23 yıldır devam eden Madımak yangınının yıldönümü... DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Yönetim Kurulu adına Sivas Katliamı'nın 23. yıldönümü sebebiyle bir açıklama yayınladı.
Sivas Katliamı ile ilgili anma programı açıklandı. 2 Temmuz günü Sivas’ta saat 12.00’de katliamın yaşandığı Madımak Oteli önünde anma yapılacak.
Tatilcilerin, Ramazan Bayramı için yola çıkmaya başlamasıyla, TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde yoğunluk yaşanıyor.