Yalova Valisi Selim Cebiroğlu tarafından sakal bıraktığı için sınıftan kovulduktan sonra kalp krizi geçiren öğretmen Halil Serkan Öz'le ile ilgili davada karar verildi. Ölen öğretmeni alkolik olmakla suçlayan Vali Cebiroğlu beraat etti.
HDP Eş Genel Başkanlarının da aralarında bulunduğu 5 milletvekili Hakkı'nda hazırlanan dokunulmazlık fezlekelerinin Meclis Başkanlığı'na geldiği öğrenildi.
Tüm Türkiye’yi acıya boğan ve 37 vatandaşın hayatını kaybettiği Kızılay’daki saldırı noktasına karanfil bırakıldı.
Erzincan Tüketici Mahkemesi, elektrik faturasında ödenen 5 kalemin yasadışı olduğu iddiasıyla açılan davada ödenen bedellerin iadesine karar verdi.
İçişleri Bakanlığı Ankara saldırısının failinin Seher Çağla Demirel olduğunun belirlendiğini açıkladı.
Mecliste grubu bulunan 3 parti Ankara saldırısına ilişkin ortak bir açıklama yayınladı.
Boğaz Köprüsü'nde yakıtı bittiği için park edilen araç nedeniyle köprüde trafik akışı durduruldu.
Ankara Valisi, sosyal medyada AVM ve halkın yoğun olduğu bölgelerde canlı bomba ihbarı yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.
ABD Büyükelçiliği bu defa da 20 Mart için uyarıda bulundu.
Tedavileri süren yaralılar hakkında açıklama.
Akademisyenlere desteğe giden öğretim görevlisi çantasından HDP’nin Newroz bildirileri çıktığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
Karaman'da bir öğretmenin çocuklara cinsel istismarda bulunduğuna ilişkin haberlere yayın yasağı getirildi.
Ankara saldırısının ardından yapılan ‘terörle yaşamaya alışmalıyız’ açıklamalarına, saldırının yaşandığı yere ‘Alışmicam kardeşim’ notu bırakılarak tepki gösterildi.
Hemen her gün birilerini tehdit eden suç örgütü kurmaktan hükümlü Sedat Peker bu defa da Çeçen mücahitleri eğitip Moskova’da canlı bomba olarak kullanmayı önerdi.
Öğretmen Muammer B.’nin, ilkokul ve ortaokulda okuyan 10 öğrenciye tecavüz ettiğinin raporla saptandığı, bu sayının artabileceği de ileri sürüldü. Ensar Vakfı, yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı.
Siirt'de bir doktor ile bir erkek hemşire, PKK'ya yardım ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tıp Bayramı nedeniyle ağırladığı doktorlara seslendi.
Ankara'daki terör saldırısının ardından olayın faili canlı bombanın ailesi de dahil gözaltına alınanlar oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu gözaltı sayısının 11 olduğunu açıkladı.
Karaman bir ilkokulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 54 yaşındaki Muammer B.'nin, vakıf ve dernek evlerinde kursa gelen ilkokul ve ortaokulda okuyan 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandığı belirtildi.
Sağlık Bakanlığı yaralılar ve hayatını kaybedenler hakkında açıklama yaptı
Siyasetçiler, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin tepkilerini sosyal paylaşım sitesi Twitter hesaplarından paylaştı ve terör saldırısı kınandı.