İlköğretimde Arapça için öğretim programı hazırlandı
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, “Cumhurbaşkanı’nın Hilton’la ilgili sizin hakkınızda kullandığı ifadelere ne diyorsunuz?” sorusuna yanıtı verdi.
Bilal Erdoğan, 'İtalya'ya kaçtı' iddialarıyla ilgili, "Şu an neredeyiz. Buradayız. Hologramla İstanbul'a ışınlanmadığıma göre, kaçmadım, buradayım" dedi.
Haluk Koç'tan Ömer Çelik'e: Protokol burada ve bu AKP-PKK mutabakat metnidir
Türkiye Barış Meclisi, KCK tarafından ilan edilen Tek Taraflı Eylemsizlik kararını değerlendirmek ve çatışmasızlığa geçiş önerilerini paylaşmak için Taksim Hill Otel’de basın toplantısı düzenledi.
Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde yürütülen operasyonda yıldırım isabet eden 4 asker şehit oldu, 11 asker de yaralandı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Ankara saldırısının ardından CHP ve HDP liderlerine yönelik taziye mesajlarıyla başlayan polemik genişliyor.
Başbakan Davutoğlu’nun 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgeyi imzaladığı belirtildi.
Türkiye’nin önde gelen tekstil firmalarından Sesli Tekstil’in sahibi Hazım Sesli, Uşak’ta yürütülen bir soruşturma kapsamında dün akşam tutuklandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda; İzmir’in Kuzey ilçeleri olmak üzere Çanakkale, Balıkesir’in Edremit Körfezi ve Denizli’de kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi, 83 sanığın beraat ettiği ''Poyrazköy'de ele geçirilen mühimmat'' davasına ilişkin gerekçeli kararını hazırladı.
Hasar gören DNA hücrelerinin onarımıyla ilgili mekanizmaları ortaya çıkaran çalışmasıyla kimya dalında Nobel Ödülü kazanan Aziz Sancar’dan sonra iki Türk bilim adamı daha Türkiye’nin gurur kaynağı oldu.
İstanbul Eyüp'te bir aile faciası yaşandı. Yaşar Yılmaz isimli kişi tartıştığı karısı ile oğlunu tabancayla vurarak öldürdü.
Nokta Dergisi’nin 21. sayısında yayınlanan ‘AKP Günlükleri’ yazısıyla ilgili mahkeme ihtiyati tedbir yoluyla durdurulması kararı verildi.
Boynukalın Hürriyet'e saldırıyı böyle savundu: Bir dokunulmazlığı kaldırdık
10 Ekim tarihinde Ankara'da meydana gelen ve 102 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısıyla ilgili olarak yürütülen adli ve idari soruşturmaların ele alındığı belirtildi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bir arada bulunduğu binaya PKK’lı teröristler bambalı araçla saldırı düzenlendi.
Konda araştırma şirketinin 1 Kasım seçimlerine ilişkin son anket sonuçlarını müşterileriyle paylaştığı belirtildi.
Van'ın Karşıyaka Mahallesi'nde yürümekte ısrar eden HDP 8'inci sıra Milletvekili adayı Zozan Yeliz Yıldırım ve HDP Van İl Eş Başkanı Derya Hayva ile birlikte 10 kişi gözaltına alındı.
Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, içinde 30 umut yolcusunun bulunduğu lastik bot battı. 15 kişi kayıp.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki askeri birlikte meydana gelen patlamada yaralanan 5 askerden 3'ü şehit oldu.