Beşiktaş'ın, Rusya'nın Lokomotiv Moskova ile yarın deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi inanılması güç bir olay yaşandı...
Türkiye Barış Meclisi (TBM) , 22 Ekim 2015 Perşembe saat 11:30’da toplantı düzenleyecek.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın - Didim mitinginde halka seslendi.
İHA'nın düşüşü sırasında uzaktan kontrolünün sağlanabildiği ve kırsal bölgeye indirilerek herhangi bir can kaybı yaşanmadığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 'Bir kuzu verdik, ikinci kuzuyu vermeyiz' açıklamasını değerlendirdi.
Yüksek Seçim Kurulunun, 1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için belirlediği propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları yarından itibaren başlıyor.
İstanbul Ataşehir’de bulunan ünlü kebapçı Develi’nin oyun odasına giren bir kişi, çocukların üzerine karton bardakla asit olduğu iddia edilen bir madde döktü.
8 yaşındaki çocuk okul bahçesinde kalp krizi geçirdi...
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Hrant Dink suikastında kamu görevlilerinin ihmali olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianameyi 'eksiklik olduğu' gerekçesiyle savcısına iade etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye sınırındaki Hatay ve ilçelerinde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 3 yıl önce bir mektup yazıp uyardığını belirtti...
Manisa’nın Soma İlçesi’nde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 8’i tutuklu 46 sanıklı davanın, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi’nde, görülmesine devam edildi.
Edirne Yüksek Güvenlik F Tipi Cezaevi'ne 4 gün önce Tekirdağ’dan nakil edilen hükümlü Alaattin Çakıcı’ya, DKHP/C üyesi olduğu öne sürülen bir hükümlü koridorda yumruk atmak için saldırdı.
Sarıyer'de yapılan terör operasyonunda göğsünden vurularak yaralanan Dilek Doğan için hastane önünde oturma eylemi yapan grubu, polis yaka paça gözaltına aldı.
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi serbest bırakıldı.
AKP Hatay Hassa İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Ateş (42), iş yerinde ölü olarak bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sunucu Defne Samyeli'ye hakaret suçundan yargılanan sanık, 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Genelkurmay Başkanlığı Dağlıca’daki PKK hedeflerine yönelik hava harekatı düzenlendiğini duyurdu.
Suriye sınırındaki Hatay’ın Kumlu İlçesi kırsalında, güvenlik birimlerince, insansız hava aracı iddialarıyla ilgili olarak kapsamlı arama başlatıldı.
Hatay'da 'ikinci insansız hava aracı düştü' iddiası
Eski hakim Ömer Faruk Eminağaoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Selami Altınok ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu üst düzey isimler hakkında suç duyurusunda bulundu.
Elazığ'da Keban Baraj Gölü üzerinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en uzun dördüncü asma köprüsü olan Karamağara Köprüsü haftaya hizmete açılacak.