DİYARBAKIR’da PKK’lıların yol kesip öldürdüğü doktor Abdullah Biroğul için sosyal paylaşım sitesinde yorum yapan Edirne’de görevli doktor S.K. hakkında ön inceleme başlatıldı.
Kocaeli'de 'Paralel Devlet' iddiasına yönelik operasyonda dört dernek bürosunda arama başlatıldı.
Şemdinli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.
Irak'ın başkenti Bağdat'ın Sadr Şehri semtinde 18 Türk işçi, askeri üniforma giyen maskeli kişilerce kaçırıldı.
İzmir merkezli çete, kargo ve pizza gönderdiği kişilere ‘teslimat fişi’ yerine senet imzalatıp 40 kişiyi 15 milyon TL dolandırdı.
Koza İpek Grubu’nun Ankara Yenimahalle’deki yönetim binasında polis ekiplerinin araması gece boyu sürdü.
Diyarbakır'da Cizre Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Eyüp Ergen’in ardından önceki gün bir doktorun da terör kurbanı olması dikkatleri bölgedeki sağlık hizmetleri koşullarına çevirdi.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), milletvekili genel seçimleri sürecinde, medya hizmet sağlayıcıların uyacakları kuralları belirledi.
Geçici Bakanlar Kurulu'nun ilk toplantısının ardından Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, önemli açıklamalarda bulundu.
'25 Ağustos 2015 tarihli ve 1539 sayılı kararı ile Anayasanın 79 ve 116. maddeleri ile 2839 sayılı Kanunun 9. maddesi uyarınca 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi seçim tarihi (oy verme günü) 1 Kasım 2015 Pazar günü olarak belirlenmiştir' denildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri İstanbul'un birçok ilçesine eş zamanlı operasyon düzenledi.
81 ilin valisine giden genelgeye göre MİT ve jandarma, dernekler, STK’ler, yerel basın, siteler ve sosyal medya hesaplarına ilişkin bilgileri Başbakanlık’a gönderecek.
Batman'da PKK'lılar sivil polis ekibine ateş açtı, 1 komiser ile 1 polis yaralandı.
Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü içinde bulunan Kız Öğrenci Yurdu’na yangın merdivenlerinden çıkarak giren ve bir kız öğrenciye jiletle saldırılması olayına ilişkin soruşturma tamamlandı.
Erdoğan: Hukukun her türlü olumsuz tartışmadan, her türlü şaibeden uzak, herkesin güvendiği ve gönül rahatlığıyla kendini teslim ettiği bir kurum olarak işlemesi şarttır.
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, bugün Adli Yıl açılış töreninde yaptığı çıkışla, Yüce Divan görevinin Yargıtay'a verilmesini istedi.
'Polizei', Kurtlar Vadisi Pusu, Cennet Mahallesi, Eyvah Babam gibi önemli projelerde yer alan ünlü oyuncu Yalçın Güzelce yaşamını yitirdi.
Seçim hükümetinde HDP kontenjanından Avrupa Birliği (AB) Bakanı olan Ali Haydar Konca, kamu kurum ve kuruluşlarına atamaları durduran genelgenin Resmi Gazete’de yayınlanmasını hayretle ve ibretle karşıladıklarını söyledi.
Antalya'da ilginç bir olay yaşandı...
IĞDIR’ın Karakoyunlu İlçesi’nde PKK’lı teröristler, ’Şüpheli 2 kişi var’ diye ihbarda bulunup, gelen polis memuru 45 yaşındaki Olgun Kurbanoğlu’nu otomatik tüfekle tarayarak şehit etti.
Koza İpek Holding'e sabah saatlerinde başlayan operasyonla ilgili siyasiler de değerlendirmelerde bulundu.