Antalya'da düzenlenen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci için özel olarak bastırılan PTT pulunda, Bosnalı Müslümanların katledildiği Srebrenitsa Katliamı'nı inkar eden Sırp Cumhuriyeti eski Cumhurbaşkanı Milorad Dodik’in resmi yer aldı.
Soyadı Kanunu'nun kabul edilmesinin üzerinden 87 yıl geçti.
Dünya genelinde koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3 milyon 882 bin 169'a yükseldi. Vaka sayısı ise 179 milyon 260 bin 962 oldu.
Ankara Tren Garı’nda müteahhit şirketler Limak, Kolin ve Cengiz ortaklığına garanti ücret ödemesi olarak 5 ay için 40.6 milyon TL + KDV ödeneceği ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de saat 15.00'te toplanacak.
Kaçak Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker merakla beklenen 10. videosunu bugün yayınladı; (10.Bölüm) Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülürmüş.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı temininde düzenlilik sağlandı. Aşı yapan sağlık personeli sayısından yana da sorunumuz yok. Günde 1,5 milyon dozu aşıyoruz. Aşınızı randevu alarak yaptırın" dedi.
Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Avusturya'da gözaltına alınan Sezgin Baran Korkmaz'ın iade işlemlerinin başladığını duyurdu.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek, "Bütün çaldığın çırptığın ne varsa hepsinin dosyası önümde" ifadesini kullandı.
Sezgin Baran Korkmaz’la yaptığı telefon görüşmesine dair bir bölümün ortaya çıkması ardından Veyis Ateş açıklama yaptı.
TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Türkiye’nin uzun bir aradan sonra Eurovision’la tekrar bağlantıya geçtiğini açıkladı.
EPDK hidrolik kaynağa dayalı üretim tesislerinde DSİ Genel Müdürlüğü tarafından bildirilen yıllık azami üretim miktarının kabul edilmesine ancak fiili üretimin bu değerden fazla gerçekleşmesi halinde gerçekleşen üretim miktarının kabul edilmesine karar verildiğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine toplantısında, Kovid-19 ile mücadele, aşı çalışmaları, Pazar günü yasaklarının kaldırılması, turizm sektörüne ilişkin gelişmeler başta olmak üzere ülke gündemindeki konuların ele alınması bekleniyor.
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, katıldığı bir televizyon programında Covid-19 hastasına 'şifa duası' gönderdiğini ve hastanın iyileştiğini söyledi.
Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin üyesi İsa Çelik, FETÖ ile ilgili yaptığı paylaşımda "FETÖ şimdi beyin takımı ile özel ve kritik görevlerde" iddiasında bulundu.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, eski HaberTürk sunucusu Veyis Ateş ve firari Sezgin Baran Korkmaz konuşmalarının ses kaydını yayımladı.
Çin'in Sinovac firması tarafından üretilen Covid-19 aşısının yeni sevkiyatı tamamlandı. Gece saatlerinde THY kargo uçağı ile Çin’den yola çıkan 5 milyon doz aşı, sabah saat 06.00’da İstanbul’a ulaştı.
HDP İzmir İl Başkanlığı’na saldırarak parti çalışanı Deniz Poyraz'ı öldüren Onur Gencer’in emniyet ve savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Gencer ifadesinde pişman olmadığını söyledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Zonguldak ve Düzce çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.
Pandemide işsiz kaldıkları halde kısa çalışma ödeneği, nakit desteği ve ücretsiz izin desteğinden yararlandırılmayan 8 milyona yakın kayıt dışı işçi, aşıya da çağrılmadı.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, "İzmir limanına gelecek olan 5 ton kokainle ilgili sizi bilgilendireyim" diyerek iddialarda bulundu. Peker açıklamalarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.