İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, "İstanbul Sözleşmesi" ile ilgili olarak "hayvani yaşama onay veriyor" yorumunda bulundu.
Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilin valiliğine "Covid-19 PCR" testi ve izolasyonu işlemlerine ilişkin yazı gönderildi.
Bugün eserlerindeki sürmeli kadın figürleriyle dikkati çeken ressam, fotoğraf sanatçısı, gazeteci ve yazar Fikret Otyam'ın vefatının 5'inci yıl dönümü.
Samsun'da Atatürk'e ve MHP'ye hakaret ettiği için Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliğinden alınan AKP'li Hasan Uzunlar İl Encümen Üyesi seçildi.
Meteorolojiden alınan son tahminlere göre, Denizli, Uşak ve Burdur çevreleri, Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri, Antalya'nın batısının iç kesimleri ile Isparta'nın güney ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.
İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, İBB'nin satın aldığı Fatih Sultan Mehmet'in portresini İstanbul'a getirmek için Londra'ya gitti.
İstanbul, İzmir, Manisa ve Diyarbakır Tabip Odaları koronavirüs vakalarındaki artış kontrol altına alınmazsa daha vahim olacağını vurguladı.
Dünyada koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 729 bin 614'e yükseldi. Virüs bulaşan kişi sayısı ise 19 milyon 807 bin 621 oldu.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ hakkında soruşturma başlatma kararı aldı.
AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
Türkiye’de ‘normalleşme’ dönemi ile birlikte vaka sayıların tekrardan artış yaşanıyor. İstanbul, İzmir, Manisa ve Diyarbakır Tabip Odaları durumun kontrol altına alınmazsa daha vahim olacağını vurguladılar.
İkinci Yeni akımının şairlerinden Edip Cansever'in 92. doğum günü...
Eşini üniversitede yer alan enstitüde sekreter yapmasıyla gündeme gelen Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ bu sefer de Personel Daire Başkanlığı kadrosunda ‘adrese teslim’ ilan açtı. Kriterleri karşılayan ve başvuran tek kişi rektörün eşi Derya Bağ oldu.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, öksüz ve yetimler için Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yeni bir birim kurulacağını açıkladı.
İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine "Nişan/Nikah, Düğün, Sahil Bölgeleri Denetimleri" konulu genelge gönderdi.
Gaziantep Şahinbey Belediyesi 2013 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurucusu, kızı Esra Albayrak’ın ise yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’na (TÜRGEV) 25 yıllığına verdiği arazinin tahsisini dün iptal etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “re’sen” onayladığı imar planlarıyla İstanbul’u ranta kurban ediyor. Kanal hayali ile Sazlıdere Baraj havzasını rant için planlayan Bakanlık, Beşiktaş Barbaros Bulvarı’ndaki “kamu hizmet alanını” da “ticaret” alanına çevirdi.
Türk Psikologlar Derneği, Psikoloji bölümünün açıköğetim kapsamından çıkarılmasına destek verenlere teşekkür etti.
Almanya’nın Türkiye’deki turistik beldelerin bulunduğu dört kente seyahat uyarısını kaldırmasından sonra pek çok yolcu testler ve sonuçları konusunda tedirgin. THY da yolcularını korona testi konusunda uyardı.
2001’deki ekonomik kriz nedeniyle dönemin Başbakanı Ecevit’in önüne yazar kasa fırlatan Ahmet Çakmak, “Ülkenin ekonomisi şu an ağlanacak halde. Artık emekliyim. Esnaf olsam tepkimi koyardım” dedi.
Metropoll Araştırma, temmuz ayına ait 'Türkiye'nin Nabzı, Ayın 5 Rakamı' anketinin sonuçlarını açıkladı.