Hakimler ve Savcılar Kurulu 2. Dairesi (HSK), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisak, irtibat ve münasebeti nedeniyle 18 hakim ve savcının açığa alınmasını kararlaştırdı.
Yerel seçim süreci boyunca büyük tartışma yaratan “israf” başlığının en önemli kalemi olan İBB’nin ihtiyaç fazlası kiralık araçları ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
Libyalı bir yetkili Türkiye'den resmi olarak askeri destek talebinde bulunduklarını açıkladı.
AFAD, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
Otobüs taşımacılığında sistem kökten değişiyor. Kamil Koç'un Alman Flixbus'a satılmasıyla birlikte gelen yeni düzenlemeye göre otobüslerde muavin kalkıyor, ikram bitiyor, servis sistemi değişiyor, koltuklar ise ‘numarasız’ satılacak.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kanal İstanbul Projesi'nin geçiş güzergahında ve yakın çevresinde deprem üretecek diri fay bulunmadığını açıkladı.
Mansur Yavaş, Togo kulelerinin nasıl hızla yükseldiğini anlattı.
Denizli’de Süleymancılar tarikatına ait yurtta kalan 12 yaşındaki erkek öğrenci, bir belletmenin defalarca tecavüzüne uğradı, yurt müdürü olayın üstünü kapatmaya çalıştı. Yaşananlar, öğrencinin intihar notunun bulunmasıyla ortaya çıktı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görevli yöneticiler yılbaşı ve özel günlerde hediye kabul etmeyecek.
İBB Sözcüsü Murat Ongun, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Kanal İstanbul'la ilgili İBB'ye yönelik açıklamalarına yanıt verdi.
Çorlu tren faciası davası sırasında görüntü çektiği iddiasıyla yargılanan gazeteci Rıfat Doğan'ın davasının ilk duruşması görüldü.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamuoyunda tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu ve hazırlanan ÇED raporunun, ekleriyle birlikte 16 bin sayfa olduğunu söyledi.
Onlarca taksici Ankara Büyükşehir Belediye binasının önünde Mansur Yavaş'la da bir araya geldi.
Yeni detayları paylaşılan yerli otomobilin başlatma tuşu ve menüsünün İngilizce olması dikkat çekti.
Anayasa Mahkemesi, 2,5 yıldır yasaklı olan Wikipedia'ya erişimin engellenmesine ilişkin ihlal kararı verirken, kararı veren sulh ceza hakimliğinden yasağın kaldırılmasını istedi.
“6 yaşındaki çocuk evlenebilir” diyen Nurettin Yıldız’a tepki göstermesi üzerine hakaret iddiasıyla yargılanan Zafer Arapkirli beraat etti.
Ankara'da polisin düzenlediği operasyonda, yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek üzere üretilen 10 bin 404 şişe sahte içki ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.
TAV Havalimanları Holding, Atatürk Havalimanı'nın taşınması sonrasında oluşacak zarar bedelinin miktarının belirlendiğini duyurdu.
Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitiren İTÜ Elektrik Mühendisliği son sınıf öğrencisi Halit Ayar’ın 27 Aralık'ta görülecek dava duruşmasında destek için Çağlayan Adliyesi’nde olacak.
Kanal İstanbul Projesi'nin iptali için TMMOB’nin hazırladığı itiraz dilekçesinin bir örneğini çıkaran yurttaşların İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine akını sürüyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Kanal İstanbul’ projesi ÇED raporuna daha önce sunduğu olumlu görüşünü değiştirmeyen, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Prof. Dr. Fuat Alarçin’i görevden aldı.