Çorlu'daki tren faciası davasına bakan savcı, gazeteci Mustafa Hoş hakkında "Yargı otoritesini bilinçli bir şekilde hedef almak"tan 110 bin lira tazminat davası açtı.
Halk TV'de program yapan ekonomist Emin Çapa ve CHP PM üyesi Gökhan Günaydın arasında sosyal medyada CARGİLL tartışması yaşandı.
ABD Başkonsolosluğu güvenlik biriminde araştırma görevlisi olan Nazmi Mete Cantürk’ün “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan yargılandığı davada tanık olarak dinlenmesi beklenen Metin Topuz duruşmaya gelmeyince mahkeme zorla getirme kararı verdi.
TBMM TV, partisinin grup toplantısında hitap etmek için saat 13:30'da kürsüye çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını sadece 1 saniye verdi.
THY'nin yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS'nin, İBB iştiraki olan Hamidiye'den su alım anlaşmasını sonlandırmasının ardından Milli Saraylar ve Vakıfbank ile iki bakanlığın da su almayı bıraktığı belirtildi.
Yemeksepeti'nin market servisi banabi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki Hamidiye A.Ş'nin ürettiği suyu satmaya başladı.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Tümamiral Soner Polat, İstanbul Levent’te düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim barajının düşürülmesi açıklamasının ardından anket şirketlerinden gelen veriler dikkat çekti.
CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Türk Hava Yolları ve bağlı şirketi TGS’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Hamidiye’den su alımını durdurmasını eleştirerek, konuyu TBMM gündemine taşıdı.
Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik davanın görülmesine bugün de devam edildi. Oktar, duruşmada "Bütün kadınlara aşığım. Ancak bu Allah aşkı. Seks manasında değil. Şefkat duyuyorum, kadınlara karşı son derece hürmetli ve koruyucuyum" dedi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’yu “Place de l’Hôtel de Ville” adıyla bilinen tarihi belediye binasında ziyaret etti.
Vatandaşın içinde bulunduğu ekonomik kriz adliyelerde icra dağları yarattı. Bunun son örneği de Bursa'dan geldi. Kredi kartıyla, krediyle yaşamını sürdürmeye çalışanların ödeyemediği borçlarının yükü adliye binasına bile ağır geldi.
Gazeteci Didem Arslan Yılmaz Altın Kelebek Ödülleri aday listesinden çıkarılmak istediğini açıkladı.
Fenerbahçe Orduevi’nde yeni bina inşasına başlandığı iddia edildi. Tamamlanacak olan binanın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a tahsis edileceği öne sürüldü.
Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın cinayetinin üzerinden 1 yıl geçti. Cinayet henüz aydınlatılmadı.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne ‘Hukuk Felsefesi’ derslerini için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım’ın görevlendirilmesi tepkilere neden oldu.
Konya'da lise ikinci sınıftayken kaldığı yurttan karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden ve hamile olduğu belirlenen H.E.'nin, 2 yıl boyunca ağabeyi R.E.'nin istismarına uğradığı ortaya çıktı. Tutuklanan R.E., kardeşiyle ilişkiye girdiğini kabul etti, anne ve babası ise R.E.'den şikayetçi olmadı.
AKP Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile ailesinin villalarının bulunduğu Denizli-Antalya yolu Cankurtaran mevkiine kavşak yapılıyor.
Sosyal medya platformu Twitter'a yaklaşık 2 saat süren erişim sorunu çözüldü.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kuleli Askeri Lisesi'nde 26 yılda bine yakın askeri öğrenci hakkında, 'askeri öğrenci olamaz' diyerek gerçeğe aykırı sağlık raporu düzenleyen 17 askere operasyon düzenlendi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, her ikisi de sürgünde ve Paris’te ölen usta sanatçılar Yılmaz Güney ile Ahmet Kaya’nın mezarlarını ziyaret etti.