Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar'da bulunan Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı.
Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı 10 köy ile bağlı mezralarda, sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından Sandık Güvenliği Çağrı Merkezi'nin numarasını paylaştı.
YSK kararıyla yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul'daki seçmenler sandığa gidiyor. Ünlü iş insanı Rahmi Koç, Kandilli İlkokulu'nda oyunu kullandı
Erdoğan’ın, “Biz bu şehre ihanet ettik” dediği İstanbul’u 25 yılda enkaza çevirdiler. Silueti, yeşil alanları, havası, tarihi yok edildi. Dünyada en çok trafik sıkışıklığı olan kentler listesinde 2’nci sırada. Megakent, hem en stresli şehirlerden biri, hem de çok pahalı. Sahip olduğu yeşil alanla ise sıralamalarda sonuncu.
YSK'nın hukuka aykırı kararla iptal ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi bugün yenileniyor.
Bandırma'da yaşayan öğretmen Ahmet Y. (28), 19 Kasım 2016’da gezmek için Kadıköy’e geldi. Alkol alan Ahmet Y., saat 15.30 sıralarında rıhtımda yürürken önünde giden D.Ş.’nin kalçasını elleyerek tacizde bulundu. Genç kadın hemen polisten yardım istedi. Gözaltına alınan Ahmet Y., iftiraya uğradığını iddia etti.
Kahramanmaraş İdare Mahkemesi, Diler Enerji'nin Elbistan ilçesinde yapacağı 400 megawatt kurulu güce sahip termik santrali için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporuyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi.
YSK, hukuka aykırı kararla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini 6 Mayıs'ta iptal etmiş, 18 gün başkanlık yapan Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını elinden almıştı...
Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesilmesine tepki olarak başlayıp hükümetin politikalarına karşı isyana dönüşen Gezi direnişinin üzerinden 6 yıl geçtikten sonra 16 isim hakkında dava açılmıştı. İlk duruşma 24 Haziran'da görülecek.
Yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi propaganda dönemi, saat 18.00 itibariyle sona erdi.
İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, son mitingini ardından yaptığı paylaşımda, "Bu uzun yolculukta yanımızda olan herkese gönül dolusu teşekkürler" dedi.
İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu yarın yapılacak İBB Başkanlığı seçimi öncesi son mitingini Üsküdar'da yaptı.
AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına konuk oldu.
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, yarın yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi oy kullanmaya gelecekler için ek sefer konulduğunu açıkladı.
Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili yaptığı son anketi paylaştı.
Yarın tekrarlanacak İstanbul seçimi için “Yaptık yine yaparız” sloganını dilinden düşürmeyen AKP’nin İBB karnesi: Yolsuzluk, usulsüzlük, israf, yandaş kayırmacılığı, bankamatik memurluğu, cemaatlerin ihya edilmesi.
Edrine'de yüzde 50 görme engelli Berkay Ömer Ünal (25), ücretsiz kullanma hakkının olduğu midibüste, Kent Kart'ını cihazın okumaması üzerine, sürücü İ.T., tarafından parasını ödemediği için darbedildi.
İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Başkanlığı seçiminin yenilenmesine 1 gün kala Sultanbeyli'de halka hitap etti.
23 Haziran'da tekrarlanacak olan Büyükşehir Belediyesi seçimleri için tatillerini yarıda keserek İstanbul'a oy kullanmaya gelen vatandaşlar otogar ve havalimanlarında yoğunluk oluşturdu.
Yeni Akit gazetesi haber müdürü Murat Alan’a saldıran 4 kişi tutuklanmıştı. Serdar A, Bayram G, Ferhat Ö. ve Savaş K. İsimli tutuklu şahıslar, sadece iki günlük tutukluluğun ardından tahliye edildi.