İYİ Parti'nin öğretmen, din görevlisi ve hemşireler gibi devlet memurları için yapılan 3600 ek gösterge yasa teklifi AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.
İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, FETÖ sanığı bir tutuklunun, kendisi ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu terör örgütüyle irtibatlandırması yönünde ifade vermeye zorlanmasına ilişkin, "FETÖ sanığına 'İmamoğlu aleyhine ifade ver' diyen bakanlar kimlerdir?" dedi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yasalaşması halinde emekliler için iki ayrı kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Gürer, hazırladığı kanun teklifinde aylık 600 TL kira, yıllık 2000 TL de ısınma yardımı yapılmasını önerdi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Anayasa Mahkemesi Onursal Başkanı Yekta Güngör Özden'in eşi Fatma Necla Özden’in Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze törenindeydi.
235 sanık yönünden devam eden "Ergenekon" davası, nihai karar verilmek üzere 1 Temmuz'a ertelendi.
İyi Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erusta, “Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun Ekrem İmamoğlu ve Trabzon özelinde Trabzonlulara Yunan/Rum yakıştırması büyük bir talihsizliktir. Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahriktir. Ak Partili başkan açıkça nefret suçu işliyor" dedi.
Uzunköprü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde sivrisinekle mücadelede kapsamında sistemli bir çalışma programı uygulayarak, tekanalizasyon sistemi, foseptikler ve lağımlar, larvasit uygulama ile her türlü durgun su alanlarında larva ve ergin sivrisinek mücadelesine başladı.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde boşanma davası sürerken, velayeti kendisine verilen kızını icra yoluyla eşinden almak için adliyeye giden E.G. (34) ile İcra Müdürü M.D. arasında kavga çıktı. M.D.'nin kendisine küfrettiğini iddia ettiği E.G.'yi darp etmesi, güvenlik kamerasına yansıdı.
Avukat Atilla Kart, İBB Başkanlığı seçimleri için iptal kararı veren 7 YSK üyesi hakkında suç duyurusu ve meslekten men başvurusunda bulundu.
Sayıştay raporunda İSKİ'nin “kamu yararına olduğu tespit edilmemiş” vakıf ve derneklere özel indirimli su tarifelerinin İstanbullulara 18 milyon lira zarar verdiği tespit edildi.
AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu'nun talimatları ve AKP'lilerin oyları ile İBB Meclisi'nde kabul edilen indirimleri yorumladı.
CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenme kararının ardından muhalefet güçleri ve basına yönelik baskıların arttığını iddia etti
62 yaşında hayata gözlerini yuman CHP eski Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, vefatının 5’inci yılında Büyükçekmece’deki mezarı başında anıldı.
TÜİK'in 'İstatistiklerle Gençlik 2018' araştırmasına göre, ne eğitimde ne istihdamda olan gençlerin oranı 2018'de yüzde 0.3 artışla yüzde 24.5’e çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 12.50'de Kocatepe Camii'de Anayasa Mahkemesi Onursal Başkanı Yekta Güngör Özden'in eşi Fatma Necla Özden'in cenaze törenine katılacak.
Yargıtay'ın bozma kararının ardından 16 Mayıs’a ertelenen 235 sanıklı Ergenekon kumpasının karar davası bugün başladı.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
Haber-Sen Genel Başkanı Musa Özdemir ve beraberindeki heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.
ÖSYM tarafından 18 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2019-İSG 1. Dönem) adaylarına, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına girişe izin verilmeyeceği uyarısında bulunuldu.
İBB’nin 22 milyar lira olarak hesaplanan 2018 yılı borcu yeni rakamlara göre 27 milyar liraya çıktı. Şu anda 500’den fazla firma İBB’den alacaklı durumda.
İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, iftarını 600 engelli vatandaş ile birlikte açtı. İmamoğlu, ''İftar sofralarında siyaseti hiç konuşmadım, konuşmayacağım. İftar sofralarında, benim şahsiyetim, ailem, geçmişim ve memleketim üzerinden konuşan zavallılara da buradan gülüyorum" dedi.