loading
close
SON DAKİKALAR

Gündoğdu Pehlivanköy'de

Gündoğdu Pehlivanköy'de
Tarih: 08.07.2013 - 20:30
Kategori: Yerel

CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, Demirköy’de başlattığı yerel seçim startının ardından 04/07/2013 Perşembe gecesi Pehlivanköy İlçesi’nde partililer ile bir araya geldi...

CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, Demirköy’de başlattığı yerel seçim startının ardından 04/07/2013 Perşembe gecesi Pehlivanköy İlçesi’nde partililer ile bir araya geldi.

Saat 21.00’da Pehlivanköy İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi binasında partililer tarafından karşılanan Vecdi Gündoğdu, parti üyeleri ile kucaklaşarak, gösterilen ilgi ve alakadan dola dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Ampulü sola çevirip, AKP’yi geldiği karanlığa gönderelim…

Parti binasında Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine konuşma yapan İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, birlik, beraberlik, dayanışma içinde çok çalışarak yerel seçimlere hazırlanılacağını vurguladı. Gündoğdu ayrıca Mart 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin seçimleri Kırklareli’de yine kazanabilecek güçte olduğunu belirtti.

Gündoğdu: “AKP’nin 2002 yılından bu yana Türkiye’de yapmaya çalıştığı içi boş ve ucu açık olan açılımlar insanların sabrını taşırmıştır. Roman Açılımı denip, İstanbul Sulukule’de birçok vatandaşın evleri yıkılmıştır. Esnafımızdan çiftçimize birçok açılım yapılmış olup, bugün geldiğimiz noktada durum içler acısıdır. Komşularımız ile bütün ilişkilerimiz iyi durumda olacağı söylendi fakat şuanda bütün komşu ülkeler ile sorunlarımız var. Önce Kürt Açılımı dediler daha sonra ise yumuşatıp, Demokratik Açılım diyerek vatandaşlarımızın kafalarında soru işaretleri yarattılar. Bütün bu yaşanan olaylar sonucunda artık, AKP iktidarına dur demenin zamanı çoktan gelmiştir. Taksim Gezi Parkı’nda demokratik olarak yapılan eylemler Türkiye’nin AKP’den kurtuluşu için simge olmuştur. AKP iktidarından kurtulmanın tek yolu Cumhuriyet Halk Partisinin tek başına iktidara gelmesi ile olacaktır. Bunun için ise 7’den 77’ye büyük görevler düşmektedir. Gelecekte çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir Türkiye bırakmak istiyorsak, bıkmadan ve yılmadan birlik, beraberlik, dayanışma içinde çok çalışarak yerel seçimlere hazırlanacağız. Yaklaşan yerel seçimler Türkiye’de bir kırılma noktası haline gelecek olup, bu sürecin sonunda AKP iktidarda duramayacaktır. Geldiğimiz süreçte Başbakan Erdoğan sağlıklı düşünememektedir. Geçtiğimiz günlerde Taksim Gezi Parkı’nda yapılan eylemlere oldukça sert müdahale etme emrini vermezdi. Yazılı ve görsel medyada, bu tür baskıcı bir davranışın yanlış olduğu çok net şekilde ifade edilmeye çalışılmıştır. AKP iktidarı bu günlerde yaşamış olduğu iç çekişmeler ile Türkiye gündemini fazlası ile meşgul etmektedir. Seçmenlerimize bu olanları sağlam ve dik duruşumuz ile anlatacağız. Seçimlerde ampulü sola çevirip, AKP iktidarını geldiği karanlığa geri gönderelim. Yerel seçimlerin sonunda Cumhuriyet Halk Partisi iktidarlığında herkes çok daha rahat nefes alacaktır.”dedi.

Konuşmasının sonunda partililerden büyük alkış alan İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, parti üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. Gündoğdu daha sonra Kırklareli’ye hareket etmek üzere Pehlivanköy ilçesinden ayrıldı. Pehlivanköy ilçesinde gerçekleşen yerel seçim çalışmalarına CHP Kırklareli İl Örgütü, Babaeski İlçe Başkanı Ozan Yetkin Hazar ve gençlik kolları katıldı. 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları