loading
close
SON DAKİKALAR

Gürsel Tekin: Sabretmesen ne yazar

Gürsel Tekin: Sabretmesen ne yazar
Tarih: 13.10.2012 - 15:21
Kategori: Siyaset

Gürsel Tekin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun 'Sabrediyorum' açıklamasına yanıt verdi...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin gensoru gerekçesiyle kürsüye çıkan ve Türkiye’yi kan gölüne çevirmenin hesabını vereceğine CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na sataşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu yazılı bir açıklama ile şöyle yanıtladı

“Dün, Dışişleri Bakanı Davutoğlu Meclis’te, parmak kaldır, parmak indir talimatıyla hesap vermekten kurtulacağına emin olduğu için yine attı, tuttu, Türkiye’yi kan gölüne çevirmenin hesabını vereceğine Sayın Genel Başkanımıza sataştı.

Dost düşman herkes biliyor ki, yel kayadan bir şey koparmaz.

Stratejik derinlik diye diye stratejik körlük noktasına gelen Davutoğlu artık miadını doldurmuş bir bakandır.

Hele hele, başta Obama olmak üzere, liderler tarafından parmakla çağrılan ve dış dünyada itibarı sıfıra inen Davutoğlu!nun Genel Başkanımızla ilgili konuşurken ”Sabrediyorum ha” demesi, tam bir kara mizah konusudur.

O nedenle kendisine bir fıkrayla yanıt vereceğim.

Sert mi sert bir yönetici mahiyetindekileri sıraya dizmiş, en ön sıradakine de, “Senin adın ne”diye üst perdeden bağırmış..

Önünü ilikleyen kişi, boynunu da bükerek, “Mülayim efendim” demiş.

Her fırsatta bağırıp çağıran yönetici karşısındaki ezik büzük adamı da görünce, “Mülayimmiş, ulan sert olsan ne yazar” diye kükremiş.

Bu Davutoğlu da öyle. Sayın Bakan sabrediyormuş. Biz de diyoruz ki, sabretmesen ne olur, sert olsan ne yazar Sayın Davutoğlu. Ana Muhalefet lideriyle ilgili konuşurken haddini bil”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları