loading
close
SON DAKİKALAR

Hadırlı’da Zeydan Karalar coşkusu

Hadırlı’da Zeydan Karalar coşkusu
Tarih: 10.03.2014 - 14:49
Kategori: Yerel

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın Hadırlı Mahallesi’ndeki ev toplantısı mitinge dönüştü...

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın Hadırlı Mahallesi’nde gittiği ev toplantısı mitinge dönüştü. Mahalleli tarafından davul zurna eşliğinde karşılanan Karalar için vatandaşlar kurban kesti. Alana kadar sevgi gösterileri ve sloganlar ile yürüyerek gelen Karalar’a ilgi yoğun oldu. Karalar yaptığı konuşmada sade bir ev toplantısı için geldikleri Hadırlı’da kendilerine olan ilginin seçimin kazanılacağının göstergesi olduğunu söyledi. Karalar, Biz bura sade bir ev toplantısı için gelmiştik. Yani hazırlıksız geldik. Böyle bir meydanda binlerce kişi toplanıyorsa bunu daha da ciddiye almak gerekiyor. Sizler kardeşinize sahip çıkıyorsanız, ‘Zeydan gelecek, Seyhan gülecek’ diyorsanız. Demek ki Seyhan’da seçimi kazanacağız” şeklinde konuştu.

Yaptıkları mitinglerde ve ev toplantılarındaki kadın sayısının fazlalığına değinen Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, en büyük destekçilerinin kadınlar olduğunu söyledi.

Bolluk ve bereket kenti Adana’nın işsizlikle boğuşan bir il haline geldiğini belirten Zeydan karalar, Adana halkının bu iktidara bir ders vereceğine inancının tam olduğunu söyledi. Karalar, “Adana öyle bir memleket idi ki; bolluk kenti, bereket kenti. Van’dan, Hakkâri’den, Diyarbakır’dan, Niğde’den, Kayseri’den insanlar buraya gelirdi. Bu insanlarımız aş, iş bulurdu. Eskiden insanlar çalışıyordu, para kazınıyordu. Ancak şu anda anaların çocuklarına iş bulamadığı hale getirdiler.”

Yıllardır Atatürk’ün kurduğu partide siyaset yaptığını ancak herkesinde siyasi görüşüne saygı duyulması gerektiğini söyleyen CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Karalar, herkesin yurttaşlık görevi olan oy kullanma işini önemsemesini istedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları