loading
close
SON DAKİKALAR

Haftanın enleri!

Haftanın enleri!
Tarih: 14.08.2012 - 18:06
Kategori: Medya

PRNet, haftanın enlerini belirledi...

Haftanın gündemi: Süper kupa finali

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında gerçekleşen TFF Süper Kupa maçı 352 haberle gündemin ilk sırasında yerini aldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları kadınlar 1500 metre finalinde Aslı Çakır Alptekin’in altın madalya, Gamze Bulut’un ise gümüş madalya kazanması 333 haberle haftanın 2.önem teşkil eden konusu oldu. Hakkâri’nin Çukurca İlçesi Geçimli Jandarma Karakolu'na düzenlenen PKK saldırısında 6 asker ile 2 korucunun şehit olması 314 haberle gündemin 3.sırasında yer buldu. İzmir Foça'da askeri servis aracının geçişi sırasında PKK'lılar tarafından çifte bombalı saldırısı 290 haberle haftanın 4.gündem maddesi oldu. NASA’nın tasarladığı 'Curiosity' adlı robotun Mars’a iniş yapması 111 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin beşinci sırasında yer aldı.

Haftanın ünlüsü: Hülya Avşar

Hülya Avşar, Altın Portakal juri üyeliği ile ilgili yaptığı açıklamaları ile 111 haberle haftanın en çok okunan ünlüsü oldu. Türkan Şoray sinema yaşamını anlattığı kitabıyla ilgili çıkan 106 haberle 2.sırada yer alıyor.
Acun Ilıcalı’nın, yıllardır çalıştığı Show Tv’den, Star TV’ye transferiyle ilgili çıkan 85 haberle üçüncü sıradaki yerini koruyor. Serdar Ortaç, yeni albümü ve sevgilisiyle yaptığı tatille ilgili çıkan 84 haberle listeye 4.sıradan giriş yaptı. Murat Boz, ailesi ve sevgisiyle yaptığı tatilde çekilen pozlarıyla ilgili çıkan 69 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinde 5.sırada yer buldu.

Haftanın siyasetçisi: Recep Tayyip Erdoğan

Siyasetçiler listesinin değişmez lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2554 haberle birinci sıradaki yerini korurken, haberlerde çoğunlukla, CHP Milletvekili Hüseyin Aygün’ün PKK’lılar tarafından kaçırılması, İzmir Foça'da askeri servis aracının geçişi sırasında PKK'lılar tarafından yapılan bombalı saldırıda şehit düşen askerler ile ilgili yaptığı açıklamalarla göze çarptı. Ahmet Davutoğlu 570 haberle 2.sıradaki yerini koruyor. Davutoğlu’nu 523 haberle bu hafta da Kemal Kılıçdaroğlu takip etti. Erdoğan Bayraktar, 482 haberle 4.sırayı oluşturuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 292 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümünde bu hafta da 5. Sıradan giriş yaptı.

Haftanın spor adamı: Aykut Kocaman

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman süper kupa finali ile ilgili yaptığı açıklamalarla 316 haberle bu hafta en çok konuşulan spor adamı oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 276 haberle 2.sırada yer alıyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 208 haberle 3.sıraya geriledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 192 haberle 4.sıradaki yerini korudu. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise 160 haberle bu hafta da PRNet “Haftanın En’leri” listesinde 5.sırada yer aldı.

Haftanın sporcusu: Felipe Melo

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo transfer pazarlığı ilgili çıkan 421 haberle bu hafta da gündemde en çok haberi okunan sporcusu oldu. Fenerbahçe’nin yeni transferi Milos Krasic 255 haberle 2.sırada yer alıyor. PRNet’in ilk 5 sporcu listesinde yer alan tek Türk futbolcu Burak Yılmaz, bu hafta 205 haberle 3.sırayı oluşturuyor. Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma 169 haberle 4.sıraya yükseldi. Galatasaray’ın yeni transferi Nordin Amrabat 168 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasından giriş yaptı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları