loading
close
SON DAKİKALAR

Haftanın konuşulanları!

Haftanın konuşulanları!
Tarih: 04.12.2012 - 13:27
Kategori: Medya

PrNet, haftanın en çok konuşulanlarını belirledi...

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 26 Kasım - 02 Aralık 2012 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’lerini” 5 başlık altında sıraladı:

Haftanın gündemi


Kütahya’nın Altıntaş ilçesi sınırlarında inşa edilen bölgesel havalimanının açılışında konuşan Erdoğan,
Osmanlı padişahlarından Kanuni Sultan Süleyman’ın hayatının anlatıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştirmesi ile ilgili yansımalar 639 haberle haftanın gündemine 1 sıradan giriş yaptı. BDP’li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik tartışmalar ile ilgili yansımalar 343 haberle haftanın 2. önem teşkil eden konusu oldu. NATO heyeti, Türkiye’nin talebi üzerine Patriot Hava Savunma Sistemi’nin kurulması çalışmaları kapsamında yaptıkları incelemeler ile ilgili 204 haberle gündemin 3.sırasını oluşturdu. Mısır’da yetkilerini arttıran kararları nedeniyle günlerdir protestoların hedefindeki Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin destekçileri dün başkent Kahire’de büyük bir gösteri düzenlemeleri ile ilgili yansımaları 118 haberle gündemin 4.sırasında yer buldu. İsrail’in Savunma Bakanı Ehud Barak’ın 22 Ocak’taki seçimde yeni hükümet kurulana kadar görevine devam edeceğini ancak daha sonra tüm siyasi kariyerine nokta koyacağını duyurması ile ilgili yansımalar 99 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

Haftanın ünlüsü

Fazıl Say bu hafta da 172 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sırada yer alıyor. 135 haberle listede Cem Yılmaz dördüncü sıradan 2. sıraya yükseldi. Sezen Aksu 101 haberle bu hafta da 3.sırayı oluşturuyor. Aksu’yu 94 haberle Türkan Şoray takip ediyor. Özcan Deniz 81 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasında yer aldı.

Haftanın siyasetçisi

Siyasetçiler listesinin değişmez lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3197 haberle birinci sıradaki yerini korurken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 453 haberle 2.sırada yer aldı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 433 haberle 3.sırayı oluşturdu. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 390 haberle bu hafta 4.sırada yer aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar 368 haberle PRNet Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümünde son sırasından giriş yaptı.

Haftanın spor adamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 451 haberle bu hafta en çok konuşulan spor adamı oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 376 haberle 2. sıraya yerleşti. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş 325 haberle bu hafta 3. sırada yer aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba 264 haberle 4. sırayı oluşturdu. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 138 haberle “Haftanın PRNet En’leri” listesinde son sıradan giriş yaptı.

Haftanın sporcusu

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo 565 haberle bu hafta en çok konuşulan futbolcu oldu. Beşiktaş’lı futbolcu Manuel Fernandes 298 haberle 2. sırada yer aldı. Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera 266 haberle 3. sırayı oluşturdu. Galatasaray'da forma giyen İsveçli futbolcu Johan Elmander 183 haberle 4. sırada yer buldu. Beşiktaş’lı futbolcu Hugo Almeida 182 haberle bu haftada da listenin son sırasında yer aldı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları