loading
close
SON DAKİKALAR

Halit Temiz, CHP İstanbul İl Başkanlığı da Olağanüstü Kongreye Gitmeli!

Halit Temiz, CHP İstanbul İl Başkanlığı da Olağanüstü Kongreye Gitmeli!
Tarih: 26.10.2014 - 12:31
Kategori: Siyaset

Temiz; 'Pendik ilçe başkanlığını, olağanüstü kongreye götürüyoruz aynı duyarlılığı CHP İstanbul İl başkanlığı ve yönetim kurulundan da bekliyoruz' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik ilçe Başkanı Halit Temiz, CHP İstanbul il Başkanını ve Yönetim Kurulunun, Acilen Olağanüstü Kongreye Gitmesi Gerektiğini İfade Etti.

CHP Pendik İlçe Başkanı Halit Temiz, Bizler Genel seçimlere daha güçlü organize ve örgütlü girebilmek için, 5 yıla yakın bir zamandır görev yaptığımız Pendik ilçe başkanlığını, olağanüstü kongreye götürüyoruz aynı duyarlılığı CHP İstanbul İl başkanlığı ve yönetim kurulundan da bekliyoruz dedi.

CHP Pendik İlçe Başkanı Halit Temiz, CHP İstanbul İl Başkanlığının ve yönetim kurulunun Yerel seçimler sebebi ve yönetim kurulunda yaşanan krizlerden dolayı yıprandığını, genel seçimlere bu yönetim mekanizmasıyla gidilmesi halinde performans düşüklüğünün yaşanacağına değindi.

Halit Temiz, CHP İstanbul İl Başkanlığı ve yönetim kurulunun vakit kaybetmeden olağanüstü kongre sürecini işletmesi gerektiğini, 2015 yılında gerçekleşecek genel seçimlerde milletvekilliğine talep açmayı düşünen CHP İstanbul il yönetim kurulu üyelerinin istifasıyla, mevcut il yönetiminin ve başkanının düşeceğini ve örgütün atamayla karşı karşıya kalacağını söyledi.

Halit Temiz, CHP İstanbul İl Başkanlığı da Olağanüstü Kongreye Gitmeli!

CHP İstanbul İl Başkanlığının genel seçimlerde böylesi bir kriz yaşamasının, genel seçimleri kötü etkileyeceğini düşünen CHP Pendik ilçe başkanı Halit Temiz, bunun kabul edilebilir bir durum olmadığını, örgütün İstanbul İl başkanlığının olağanüstü kongreye taşınması gerektiğini düşündüğünü belirtti.

CHP Pendik İlçe Başkanı Halit Temiz, Genel seçimlerde,CHP İstanbul yönetim kurulundan, milletvekilliğine talep açacak isimlerin, İstanbul örgütünü zora sokacağını ve bir atama süreci yaşanmasına sebep olabileceklerini bunun büyük bir tehlike olduğunu dile getirirken, Büyük bir sorumlulukla milletvekilliğine talep açmayacaksa görevli arkadaşlar bu süreci başarılı bir şekilde genel seçime taşımalıdırlar. Milletvekilliği talebi olan arkadaşlar İstanbul İl başkanlını olağanüstü kongreye götürmezlerse partiyi zora sokarlar. Dileğimiz görevli arkadaşların, sorumluluk bilinci ile partiyi zora sokmadan genel seçime taşımasıdır dedi.

Haberinmayasi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları