loading
close
SON DAKİKALAR

Halk TV tecrübeli çalışanları ile yolları ayırdı; Uğur Dündar tepki gösterip görevinden istifa etti

Halk TV tecrübeli çalışanları ile yolları ayırdı; Uğur Dündar tepki gösterip görevinden istifa etti
Tarih: 01.04.2019 - 19:26
Kategori: Medya

Uğur Dündar Halk, Arenası'nı yaptığı Halk TV’den istifa ettiğini açıkladı...

Halk TV bugün kanal ile tanınan ve bu yönde çalışmalarına devam eden;

"Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gokhan Demirel’le" yollarını ayrıldı...

Halk Arenası programı yapımcısı Uğur Dündar yasamamlara tepki olarak istifa ettiğini açıkladı.

Halk Arenası’nı sunan ve düzenleyen gazeteci Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar yaşanan bu olayları protesto etmek için istifa ettiğini duyurdu.

Dündar açıklamasında ise;

"Halk Televizyonu’nu bugünlere getiren ekipten Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gokhan Demirel’in işlerine son verilmiş! Bu haksızlığa karşı çıkıyor ve 6 yıldır tek kuruş almadan program yaptığım Halk TV’den ayrılıyorum.

Halk TV’yi bugünlere getiren ekibe çok büyük haksızlık yapıldı. Hem de bir seçim zaferinin sabahında yapıldı.

Ben de bunu protesto ederek istifa ettim. Zaten Halk Tv ile maddi bir bağlantım yoktu" dedi.

Rahmi Aygün aldığı haber sonrası sosyal medya hesabından ; "Hiçbir başarı karşılıksız kalmazmış. Yorduk... Yorulduk... Kovulduk...

Esen kalın!!!" dedi...

Semra Topçu kanalın aldığı karar sonrası sosyal medya hesabından bu açıklamayı yayımladı; "2011 mayıs ayından beri Halk Tv’de hafta içi her sabah ekran önünde sizlerle, ekran arkasında mutfakta arkadaşlarla büyük emek verdik. Çok güzel, heyecanlı bazen çok acı,yıpratıcıydı ama samimi ve düşündüğüm gibi, olduğum gibi olmaya gayret ettim. Bu kadar nezaketsiz olmamalıydı!" dedi.

Halk Tv yöneticisi Serhan Asker İrfan Değirmenci'nin ana haber kuşağında yayın yapacağı müjdesini seyirçilerle paylaştı...

O artık #halktv de.. Hoş geldin @degirmencirfan Ana haber artık ona emanet.. Baharın bir başka güzel haberi..  Yolumuz açık olsun..

İrfan Değirmenci; "Dostlar bir haberim var size. Bu akşamdan itibaren Halk Tv Ana Haber Bülteni bana emanet. Güveninize layık olmak için yine elimden geleni yapacağım. Söz.
Bu akşam 18’de tarihi dönüşümü ve sandık baharını izlemek üzere Halk Tv ekranına davetlimsiniz

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Aysel Gogen

Nedensiz bu kadar insanın işine nezaketsizce son verilmesini kınıyorum. Cehennem zebanileri iş başında ne güzel ifade eden bir anekdottur her kazanın başında nöbetçi varken Türklerin kazan başinda kimse yok çünki yukarı çikanı asagidakiler ayagindan çekerler hic bir basarı cezasiz kalmiyor. Yazik cok yazik

07.01.2020, 23:34
selim çelik

resmen kınıyorum halk tv yı sililiyorum

05.04.2019, 21:32
Zeynep

Kuruluşundan beri Halk Tv'ye emek veren, gece gündüz demeden maddi ve manevi fedakarlıkta bulunan, kanala duydukları inançla onu yukarılara taşıyan bir EKİBİ, konuklara ve seyirciye saygı duyan, kalitesini, enerjisini ve seviyesini asla düşürmeyerek bunu seyirciye de aktaran bir EKİBİ işten çıkarmak anlaşılır gibi değil. Adaletten, dürüstlükten, ilkeli yayıncılıktan yana olduğunu her gün vurgulayan bir kanalın bunları göz ardı ederek üzerinde yükseldiği emeği, fedakarlığı ve alın terini hiçe sayması hoş görülmesi zor bir uygulamadır.
Halk Tv'yi seyretmeyi bırakıyor, kitap alımlarıma son veriyor ve bundan sonrası için kolay gelsin diyorum.

05.04.2019, 21:25
Mustafa yavuz

Halk TV'nin mumtaz spikerleri ve diger gazetecilerinin HALK TV ile yollarinin ayrilmasini derin bir uzuntu ile ogrenmis bulunuyorum. Bu durumu kiniyor ve tek haber kanalim olan HALK TV ile ben de yollarimi ayirarak, bu kanali izlememe karari almis ve HALK TV'yi televizyonumun kanal listesinden silmis bulunmaktayim.

05.04.2019, 10:45
Hayri

Hiç iyi olmadı bunu yapıldı neden açıklama yok bu bir felaket bu günden itibaren halk tv seyretmeyeceğim

04.04.2019, 12:13
Yorum Yap

Facebook Yorumları