loading
close
SON DAKİKALAR

Halk TV'de Gökmen Karadağ krizi çözüldü: 'O Halk TV’nin temel direklerinden biridir, kırmışız, düzelttik'

Halk TV'de Gökmen Karadağ krizi çözüldü: 'O Halk TV’nin temel direklerinden biridir, kırmışız, düzelttik'
Tarih: 31.10.2021 - 14:54
Kategori: Medya

Halk TV'de Açıkça programını sunan Gökmen Karadağ ayrılık kararını duyurmuştu. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş krizin çözüldüğünü açıkladı.

Halk TV'nin en çok izlenen programlarından "Açıkça"yı sunan Gökmen Karadağ sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş, "Demir alma vakti yaklaşıyor meçhule doğru…" ifadelerini kullanmıştı.

Karadağ, Halk TV'den ayrılık sinyalini sosyal medya hesabından paylaştığı "Emeğimize emek katan değer katan anlam katan ve en önemlisi neden katan ama hafızası da gayet güçlü olan tüm dostlara selam olsun. Hoşça kalın dostlarım. Katkınız için desteğiniz için umudunuz için çok teşekkürler. Hiçbiri boşa gitmedi merak etmeyin. Gerçek eninde sonunda kazanacak bu ülkede ama o zafer döneme göre kalıba girenlerin zaferi olmayacak" sözleriyle vermişti.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş krizin çözüldüğünü duyurdu.

Toktaş, "İş yaşamı bu. Yanlışlar yapabiliyoruz. Gökmen Karadağ (@haberaktif) ile konuştuk. O Halk TV’nin temel direklerinden biridir. Kırmışız. Düzelttik. Bir yere gidemez. Meraklanan çok oldu. Birlikteyiz yine. Bu akşam 20.00’de bekleriz" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları