loading
close
SON DAKİKALAR

Haluk Koç, acı gününde Şinasi Yalçın'la

Haluk Koç, acı gününde Şinasi Yalçın'la
Tarih: 24.02.2013 - 19:04
Kategori: Sağlık, Yaşam

Şinasi Yalçın'ın annesinin cenaze haberini alan ve programına ara veren Prof. Dr. Haluk Koç partililerle cenazeye katıldı.

CHP Genel başkan yardımcısı ve parti sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç, Hafta sonunda İstanbul'da yaptığı 2 günlük çalışma programı kapsamında 2. bölgede bulunan eski yeni il, ilçe ve CHP'ye hizmeti geçmiş üyelerle Beşiktaş'ta kahvaltılı sohbet toplantısında buluştular.

İÇİN TIKLAYIN!

Toplantıya gelen partililerden eski büyükşehir belediyesi Zabıta daire başkanı Şinasi Yalçın'ın annesi Kibar Yalçın'ın cenaze haberini alır almaz programına ara veren Prof. Dr. Haluk Koç partililerle cenazeye katıldı. 

Cenazede CHP Genel başkan yardımcısı ve parti sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç, CHP genel sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP genel başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Eski İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Prof. Dr. Nurettin Sözen, Eski bakan ve milletvekili Ziya Halis, Eski bakan ve milletvekili Mustafa Kul, Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç, www.istanbulgercegi.com genel yayın yönetmeni İmambakır Üküş, CHP eski yüksek disiplin kurulu üyesi Kamber Doğan, CHP İstanbul il yöneticileri, çok sayıda partili ve yakınları Şinasi Yalçın'ı yalnız bırakmadılar...


Kibar Yalçın'ın cenazesi, Okmeydanı Cem Evinde kılınan öyle namazı sonrasında Feriköy mezarlığında toprağa verildi...

www.istanbulgercegi.com ailesi olarak, Kibar Yalçın'ın acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz...


Haber/Fotoğraflar - Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları