loading
close
SON DAKİKALAR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş: Terörü ve teröre destek verenleri kınıyorum

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş: Terörü ve teröre destek verenleri kınıyorum
Tarih: 27.10.2020 - 13:24
Kategori: Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun’da gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili kınama mesajı yayımladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun’da gerçekleşen terör saldırısına ilişkin açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti, eli kanlı hiçbir terör örgütünün nihai amacını gerçekleştirmesine izin vermeyecek kadar güçlü bir ülkedir. Terörü ve teröre destek verenleri bir kez daha kınıyor; hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.
Başkan Savaş'ın açıklaması şöyle: 
"26 Ekim Pazartesi gecesi İskenderun’da gerçekleşen hain terör saldırısı girişimi kahraman güvenlik güçlerimizin başarılı müdahalesiyle çok kısa sürede kontrol altına alınmıştır. İki teröristin de etkisiz hale getirildiği gecede vatandaşlarımızdan ve güvenlik güçlerimizden herhangi bir can kaybının yaşanmaması en büyük sevincimizdir. Türkiye Cumhuriyeti, eli kanlı hiçbir terör örgütünün nihai amacını gerçekleştirmesine izin vermeyecek kadar güçlü bir ülkedir. Amanoslar’ın PKK’dan temizlenmesi ve hiçbir örgüt yapılanmasının kalmaması devletimizin ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir. Her zaman barışla, sevgiyle, kardeşlikle anılan şehrimizi karıştırmaya ve birliğimizi bölmeye çalışan hain terör odakları amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Terörü ve teröre destek verenleri bir kez daha kınıyor; hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırı girişimini engelleyerek kararlı mücadelesini bir kez daha ortaya koyan güvenlik güçlerimize yürekten teşekkür ediyorum, kutluyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları