loading
close
SON DAKİKALAR

Hatay'da EXPO alanında çalışmalar büyük bir hızla sürüyor

Hatay'da EXPO alanında çalışmalar büyük bir hızla sürüyor
Tarih: 13.05.2020 - 16:40
Kategori: Yerel

Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge Sorumlusu ve Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk ile İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Mehmet Kaplan, yapımı büyük bir hızla devam eden Expo alanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın “EXPO alanını söz verdiğimiz tarihte bitireceğiz. Bu konuda çalışmalarımızı aralıksız ve büyük bir hızla devam ettiriyoruz” şeklindeki açıklamaları doğrultusunda, çalışma alanında incelemelerde bulunan bölge sorumlusu Taygun Cantürk ile daire başkanı Mehmet Kaplan yetkililerden bilgi aldılar.

Yaklaşık 800 personelin görev yaptığı alanda şantiye sorumlularından bilgi alan ve gelinen aşamayı değerlendiren Genel Sekreter Yardımcısı Cantürk, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın Hatay’a kazandırdığı ve Hatay’ın adını dünyaya duyuracak olan EXPO 2021 alanındaki çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir.Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla EXPO 2021 belirlenen süreç içerisinde hizmete girecektir. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı fedakârca çalışmalarından dolayı yürekten kutluyorum” dedi.

“İNİŞ RAMPASI ARAÇ TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK”

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından İskenderun’da yapılan Battı- Çıktı projesi kapsamında ilave revize çalışması gerçekleştirilen ‘İniş Rampası’ çalışmalarını da inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk ile İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Mehmet Kaplan, ilgililerden bilgiler aldı.

Şehir içi araç trafiğinde oluşan aksamaları ortadan kaldırmayı amaçlayan İniş Rampasının büyük kolaylık sağlayacağını ifade eden Taygun Cantürk, bu çalışmanın hizmete açıldıktan sonra araç trafiğine nefes aldıracağını belirterek İniş Rampasının biran önce bitirilmesi konusunda çaba gösterildiğini belirtti.


 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları