loading
close
SON DAKİKALAR

Hatice Yıldız, CHP Yenimahalle Kadın kolları başkanı oldu

Hatice Yıldız, CHP Yenimahalle Kadın kolları başkanı oldu
Tarih: 28.06.2014 - 21:07
Kategori: Kadın

CHP Yenimahalle'de Kadın kolları başkanlığı seçimlerinde 4 isim yarıştı. Seçimleri Kazanan isim 295 oy ile Hatice Yıldız oldu.

CHP Yenimahalle'de Kadın kolları başkanlığı seçimleri 28 Haziran 2014 Cumartesi günü Yeni Mahalle Belediyesi Nazım Kültür Merkezinde yapıldı...

CHP Yenimahalle'de Kadın kolları başkanlığı seçimlerinde 4 isim yarıştı. Seçimleri Kazanan isim 295 oy ile Hatice Yıldız oldu. Seçimlerde Keriman Demirel 128, Nursel Koçyiğit 80, Güngör Oflu 66 oy aldılar...

CHP Yenimahalle Kadın Kolları başkanı Hatice Yıldız'ın yönetiminde yer alacak isimler;
Hatice Yıldız, Başkan
Arife Karataş
Aysel Ayaz Şentürk,
Ebru Gümüşkan
Elif Yılmaz
Fehime Çalışkan
Gönül Orhan
Gülseren Özdemir
Handan Kasırga
Sibel Batur
Zeynep Özdemir oldular...



Hatice Yıldız özgeçmişinde kendisini şöyle tanımlıyor; '1976 ankara doğumluyum. Aslen Çorumlu’yum. İlk ve ortaöğretimimi Altındağ’da bitirdim. Aydınlıkevler ticaret lisesinden mezunum. Evli ve iki çocuk annesiyim. Yıllardır CHP Yenimahalle ilçesi üyesi olarak aktif siyasetin içerisinde çalışmaktayım. CHP Yenimahalle ilçe kadın kolları yönetiminde CHP Batıkent temsilciği bilişim sorumluluğu ve kadın kolları yönetiminde görev yaptım. Tüm seçim süreçlerinde aktif olarak çalışmaların içersinde bulundum. Ayrıca çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev yapmaktayım' diyor...


Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli


ÜYE YORUMLARI

şamil yücel

ŞAMİL YÜCEL DİYOR Kİ: DİN VE KADIN.
SAYIN DİNDAR CUMHURBAŞKANI KADINA UZANAN ELLER KIRILSIN DİYORSUNUZ. VALLAHİ HAKLISINIZ. PEKİ, AŞAĞIDAKİ AYETLER İÇİN ALLAH’IN KATINDANDIR DİYENLERİN VE KADINLARI AŞAĞILAYANLARIN ELLERİ DE KIRILSIN MI?
ÇAĞIMIZDA HAYVANLARA BİLE YASAKLANAN DAYAĞIN KADINLARA REVA GÖRÜLMESİ UTANÇ VERİCİDİR
Ey dininden bihaber ama Allah’ına saygılı dindar kardeşim: Bir din ki, kadınları dövün diyorsa, bir din ki, iki kadının şahitliği bir erkeğin şahitliğine bedeldir, deyip tek kadının şahitliğini kabul etmiyorsa, bir din ki mirasta erkeğe iki kadına bir verin diyorsa, bir din ki kadınlar sizin tarlanızdır dilediğiniz yerden varın diyorsa, bir din ki, zina eden kadınlarınız için dört tanık çağrın diyorsa, bir din ki, namaz kılmayanları öldürün diyorsa, bir din ki, ölün öldürün sizleri cennete koyacağım diyorsa, bir din ki, kırk yaşına gelince Allah’a yönelin diyorsa bir din ki, ipliği eğirip bozan kadınlar gibi olayın diyorsa, bir din ki bana cehennem gösterildi kadınlarla doluydu diyorsa, bir dinki, kadınlar aklen ve dinen noksan yaratılmıştır diyorsa, bir din ki, uğursuzluk üç şeyde vardır kadında, evde ve ata diyorsa, bir din ki, namazı bozan üç şey vardır önünüzden geçen: Köpek, eşek, domuz ve kadındır diyorsa, bir dinki huşunuza giden ikişer, üçer ve dörder kanıla evlenebilirsiniz, adil olmayacaksınız tek kadınla evlenin cariyelerin hariç diyorsa, bir din ki laiklik ilkesini koyarak kadın ve erkek eşitliğini sağlayan Atatürk’e o dinin mensuplar hakaret ediyorsa, bir din ki, bu ayetleri ve bu hadisleri dine dayanarak Allah’ın katındandır deyip yüce Allah’a: iftira ve saygısızlık ediyorsa, tüm bunlara rağmen sende gidip hala bu dini ve bu hadisleri savunan insanlar oy veriyorsan sana sözüm var.
Ey Türk kadını sana: Ayıplar olsun, yazıklar olsun, bu mesajım utanç tablon olsun. Atatürk’ün emekleri ve eserleri sana haram olsun. Allah seni ıslah etsin diyorum. Çünkü ıslaha muhtaçsınız. Yüce Allah kadın düşmanımı ki bu ayetleri göndersin? Taraf mı ki, ölün, öldürün sizi cennete koyacağım desin. B u mesajım kimler ki bu ayet ve hadisler için Allah’ın katındandır diyorsa onlar içindir.
Büyük devrimci, büyük insan Atatürk bakın ne diyor? “Benim dinim yoktur, bazen isterim ki bütün dinler denizin dibini boylasın” Yine Atatürk’ diyor ki, Türkler Arapların dinin kabul edince bu din Türklerin milli hislerini, milli duygularını uyuşturdu, Türkler anlamını idrak edemedikleri ayetleri tekrar, tekrar ede, ede beyinleri sulanmış hafızlara döndüler. Bende buna ilave olarak diyorum ki, bir din ki, Yüce Allah’a saygısızlık ve edepsizlik ediyorsa isterim ki, bütün dinler doğdukları Toprakların lağımına aksın. Buyurun halkın benimsendiği bu kutsal dini değerlere hakaretten beni yargılayın. Bundan onur ve gurur duyarım.
GÜNDE BEŞ KEZ ADINI ANDIĞI ALLAH’A SAYGISI OLMAYANLARIN İNSANLIĞA SAYGISI OLUR MU? ALLAH’INA SAYGILI VE AKLI YERİNDE EŞİNE, KADINLARA VE KIZ TORUNLARINA REVA GÖRÜLEN VE TÜRKİYE’NİN BEKASINI DÜŞÜNEN BU UTANÇ VERİCİ BUYRUKLARI KÖŞESİNE KOYACAK ONURLU, YÜREKLİ BİR AYDIN YOK MUDUR?

ŞAMİL YÜCEL
GÜNAHLARINIZIN KANDİLİ.



21.01.2019, 06:01
Yorum Yap

Facebook Yorumları