loading
close
SON DAKİKALAR

Hayır'lı Konvoy 'sandık güvenliği' için yeniden yollarda: ''Gönüller Bir Gönüllüler Bir''

Hayır'lı Konvoy 'sandık güvenliği' için yeniden yollarda: ''Gönüller Bir Gönüllüler Bir''
Tarih: 26.04.2018 - 13:27
Kategori: Yurt

Hayır'lı Konvoy, 24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, kritik bölgelerdeki 30 bin sandıkta güvenliği sağlayacak 100 bin üye için 29 Nisan Pazar günü Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda toplanıyor.

16 Nisan 2017 referandumu öncesinde şehir şehir, köy köy tüm Türkiye'yi gezerek halka 'hayır'ı anlatan Hayır'lı Konvoy, şimdi de 24 Haziran'da yapılacak erken seçim için yollara düşüyor.

Konvoy, CHP Parti Meclisi Üyesi Teğmen Mehmet Ali Çelebi önderliğinde kurulan 'Sandık Gücü' projesi ile seçimde sandık güvenliğini sağlayacak 100 bin üye için harekete geçti.

Konvoy, kritik bölgelerdeki 30 bin sandıkta güvenliği sağlamak için görev yapacak 100 bin üyeyi toplamak için 29 Nisan Pazar günü 15.00-20.00 saatleri arasında Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda bir araya geliyor.

Teğmen Çelebi, sosyal medya hesabı üzerinden halka çağrı yaparak, "Haydi Türkiye, 30 bin kritik sandık için görev başına. Hayırlı Konvoy sahaya çıkıyor, büyük gönüllülük projesini başlatıyor: "Gönüller Bir Gönüllüler Bir." Vatan için, Cumhuriyet için, Türkiye için" dedi.

Hayır'lı Konvoy nedir?

Ergenekon ve Balyoz kumpasına maruz kalmış komutanlar ve aydınlardan oluşan Hayır'lı Konvoy, 16 Nisan 2017'de yapılan referandumu halka anlatmak için yollara düşmüştü. Ahmet Yavuz, Semih Çetin, Ali Türkşen, Ahmet Tatar, Mehmet Ali Çelebi, Atilla Kezek, Fikret Güneş, Bora Serdar, Nasuh Mahruki, Mustafa Önsel, Ahmet Tatar ve Nasuh Bektaş'tan oluşan Konvoy, 1 Mart'ta Anıtkabir'den yola çıkarak, 16 Nisan'a kadar il il, köy köy gezerek halkı referandum ile ilgili bilgilendirip, 'Hayır'ı anlatmışlardı.

Mehmet Ali Çelebi'den halka ''Sandık Gücü'' çağrısı

Mehmet Ali Çelebi: Seçim günü her türlü senaryoya hazırlıklıyız

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları