loading
close
SON DAKİKALAR

HDP’li Hüda Kaya’dan hakkındaki iddialara yalanlama

HDP’li Hüda Kaya’dan hakkındaki iddialara yalanlama
Tarih: 19.07.2020 - 16:06
Kategori: Gündem

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen bir kadını “şikayetçi olmaması için” ikna etmeye çalıştığı yönündeki iddiaları yalanlayan bir açıklamada bulundu.

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in hakkındaki cinsel saldırı suçlamasının ardından Hüda Kaya’nın cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen kadını “şikayetçi olmaması için” ikna etmeye çalıştığı iddia edilmişti. 

Hüda Kaya konuyla ilgili Twitter hesabından açıklamada bulunarak  “Malumunuz üzere söz konusu sürecin yakından takipçisi olmakla birlikte, iddiaların ve iftiraların aksine kadın arkadaşımızla doğrudan ya da dolaylı hiçbir şekilde iletişim ve ilişkilenmem olmamıştır” dedi.
 
Söz konusu iddiların baştan sona “yalan ve iftira” olduğunu belirten Kaya, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:
 
“Havuz medyası kaynaklı hakkımdaki iddiaların tümü baştan sonra yalan ve iftiradır. Sözümüzün gücü hakikatten, doğruluktan ve dürüstlüktendir. Sözü yalan olanların özlerinin de yalan olduğunu daha gür sesle daha güçlü sözle haykırmaya devam edeceğiz. Bu zavallı iftiraları sözümüz karşısındaki acizliklerine veriyor ve bu asılsız iftira ve yalanlarla ilgili sorumlu olan tüm kişi ve kurumlarla ilgili hukuki süreci başlattığımızı bildirmek istiyorum.” 
 
Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları