loading
close
SON DAKİKALAR

Her eve 3 çocuk değil, hayvan!

Her eve 3 çocuk değil, hayvan!
Tarih: 04.10.2012 - 17:29
Kategori: Sağlık, Yaşam

Hayvanseverler, Bakırköy'de 'Her eve 3 hayvan' pankartı açtılar...

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veteriner İşleri Şefliği tarafından Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda , 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle düzenlenen “Can Dostlarımızı Sahiplendiriyoruz” etkinliğine katılan hayvan severler Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın “Her eve 3 çocuk” söylemini değiştirerek “Her eve 3 hayvan” pankartı açtılar.

Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde kalan yaklaşık 400 hayvanın sahiplendirilmesi amacıyla düzenlenen “Can Dostlarımızı Sahiplendiriyoruz” etkinliğinde ayrıca K-9’lar ve bakımevinde kalan sokak hayvanları da gösteri yaptı.

Etkinlikte sahiplendirme ve gösterilerin yanı sıra animasyon, palyaço gösterileri,mama dağıtımı ve müzik dinletisi de gerçekleşti.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Yervant Özuzun da,”Hayvanların da bu doğada biz insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu, onları korumak ve haklarına saygı duymanın görevimiz olduğunu unutmamalıyız.”dedi.

Can Dostlarımızı sahiplendirme etkinliği 5 Ekim 2012-Cuma günü Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde devam edecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları