loading
close
SON DAKİKALAR

“Her Yer Aşk Her Yer Sevgi”

“Her Yer Aşk Her Yer Sevgi”
Tarih: 22.11.2013 - 00:54
Kategori: Magazin

Bugün modanın kalbi Taksimde attı. Park Bosphorus Otelde, Yıldırım Mayruk Atölyesinin 2023’e Hikayeler –XXII “MODE-ON” kış koleksiyonu sergilendi...

Bugün modanın kalbi Taksimde attı. Park Bosphorus Otelde, Yıldırım Mayruk Atölyesinin 2023’e Hikayeler –XXII “MODE-ON” kış koleksiyonu sergilendi. Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal imzalı kış koleksiyonu büyük beğeni topladı.

İki seans olarak düzenlenen defileye ilgi çok yoğun oldu. Sanat, iş, magazin ve moda çevrelerinin ünlü isimleri bir aradaydı. Her iki seansta katılım yüksek düzeydeydi. Defileye basının ilgisi de yoğun düzeyde oldu.

Geliri Alzheimer Derneği'ne bırakılan defilede, 20 yerli ve yabancı mankenin podyuma çıktı. Defilede Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal imzalı 75 kıyafet tanıtıldı.

Bu defile sadece kıyafetlerin sergilendiği defile olması dışında birçok mesajı veren defile oldu. Barbaros Şansal "Ustam Yıldırım Mayruk ile Türk modasına darbe planlamaktayız" demesi zaten bizi sıra dışı bir defilenin beklediğini anlatmaktaydı ve öylede oldu.

Gezi’de gözünü kaybedenleri hatırlatmak için Barbaros Şansal bir gözü bantlı olarak podyuma çıktı. Çarşı “Bu daha başlangıç mücadeleye devam” sloganları ile salondaydılar. Emek cephesi unutulmadı Hava-iş sendikasının direniş melekleri de salonda yerlerini aldı. Bu defile kumaşla, sanatla, toplum sorunlarının kaynaşması şeklinde tariflenebilir. Tabi ki, Atatürk asla unutulamazdı, unutturmak isteyenlere inat.

Defile süresince Barbaros Şansal’ın seslendirmesi ile okunan bu dizeler salondan büyük alkış aldı.
“Kimi zaman sokakta kimi zaman sarayda yeşeren hükümran duygular bu kez Atatürk'ün kadınını geleceğin ışıltısıyla taçlandırıp bir kez daha dengenin çağdaşlık iktidarına taşıyordu.

Ata'nın altın sarısı saçlarına hemen bayrak kırmızısı el vermiş, zerdali pembesinden sümbül fuşyelerine en güzel çiçeklerin rengini gamın kıvrımlarına sererek bedendeki ikinci cildi yeniden adlandırıyordu.”

Sonuçta Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal yine modaya ve toplusal düşünceye damga vurdular.
“HER YER AŞK HER YER SEVGİ”

Haber ve Fotoğraflar :Nasuh BEKTAŞ

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları