loading
close
SON DAKİKALAR

''Hiç kimse bize ‘kul hakkı yediniz’ diyemez''

''Hiç kimse bize ‘kul hakkı yediniz’ diyemez''
Tarih: 22.03.2014 - 18:25
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Manisa Turgutlu’da, ''Hiç kimse bize ‘kul hakkı yediniz’ diyemez. Biz her kuruşun hesabını veririz'' dedi...

-”İki buçuk milyon genç ilk kez bu seçimlerde sandığa gidecek. İki buçuk milyon gence inanıyorum, onlar özgür bir Türkiye istiyorlar, düşüncelerini rahatlıkla açıklamak istiyorlar”

-”30 Ağustos nasıl bizim bağımsızlık savaşımızın önemli göstergesiyse, nasıl bir kısrak başı gibi Akdeniz’e uzandıysak, şimdi 30 Mart’ta demokrasi tarihimizi yeniden yazacağız”

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Koza Pazarı Meydanı’nda kendisini coşkuyla, alkışla, “Başbakan Kemal” sloganıyla karşılayanlara “Başbakan olarak geleceğim inşallah” diye cevap verdi ve bir konuşma yaptı

Kılıçdaroğlu, AKP iktidarı aleyhine ve hırsız Başbakan diye slogan atılması üzerine, “Silkeliyorum ben bunları. Ağaçtan bir meyve falan düşer diye beklemeyin. Bunlar bereketsiz, tek bir meyve vermezler, kendileri yerler, ceplerini düşünürler. Halkı, esnafı, çiftçiyi, emekliyi düşünmezler. Kendilerinin ve çocuklarının istikbalini düşünürler. Ben halkım için varım. Bizim bir özelliğimiz var, bize her türlü suçlamayı getirebilirler ama hiç kimse bize ‘kul hakkı yediniz’ diyemez. Biz her kuruşun hesabını veririz” dedi.

Kılıçdaroğlu, bölünmeden, kavga etmeden, güzel ülkede barış içinde yaşayacaklarını belirterek şunları söyledi;

“Provokasyon yapıyorlar, alet olmayacağız. Amacımız iktidar olmak, önce yerelde, sonra genelde. Eğer sizin izniniz olursa, çünkü benim tek güvencem halkımızdır. Her ortamda dile getirdim, insana hizmet etmenin hakka hizmet olduğuna tüm yüreğimle inandım. Size hizmet etmeyi seviyorum. Huzurlu bir Türkiye istiyor musunuz? Barış içinde yaşayan bir Türkiye istiyor musunuz? Herkesin işi, aşı olsun, Twitter yasakları olmasın, insanlar rahatlıkla düşüncelerini açıklasın diyor musunuz?. Vatandaşların evetleri üzerine, ben de istiyorum, çalışıp başaracağız”

- “2,5 milyon genç ilk kez oy kullanacak”

Yerel seçimlerde iki buçuk milyon gencin ilk kez sandığa gideceğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İki buçuk milyon gence inanıyorum, onlar özgür bir Türkiye istiyorlar, düşüncelerini rahatlıkla açıklamak istiyorlar. Eğer iş istiyorsanız, aş istiyorsanız, barış istiyorsanız, huzur istiyorsanız tarih belli, 30 Ağustos nasıl bizim bağımsızlık savaşımızın önemli göstergesiyse, nasıl bir kısrak başı gibi Akdeniz’e uzandıysa şimdi 30 Mart’ta demokrasi tarihimizi yeniden yazacağız. Yeniden özgür ve güzel bir Türkiye’nin yolunu açacağız.”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları