loading
close
SON DAKİKALAR

HIV bulaşan kadına evlilik teklifi

HIV bulaşan kadına evlilik teklifi
Tarih: 26.08.2014 - 12:38
Kategori: Kadın

İzmir'de 15 yıl önce kaçırıldığı kişi tarafından tecavüze uğrayan ve HIV virüsü bulaşan 36 yaşındaki A.C.'ye evlilik teklifi...

Maddi sıkıntı yaşayan ve evsiz kaldığı için otellerde yaşamayan başlayan A.C. HİV'li olduğunun ortaya çıkmasının ardından dışlandığını söylüyor. Genç kadının dramının duyulmasının ardından yardım yağdı. Habertürk'ten Emrah Yılmaz'ın haberine göre A.C.'ye evlilik teklifi bile geldi.

Kredi kartı dolandırıcılığından İzmir Aliağa'daki 2. Nolu T tipi cezavinde tutuklu bulunan 64 yaşındaki emekli öğretmen Ali Vural Özcan, genç kadının hayat hikayesinden etkilendi. Özcan, A.C.'ye mektupla evlilik teklifinde bulundu. Özcan, mektubunda aldığı hüküm nedeniyle uzun süre cezaevinde kalacağını ve serbest kalma ihtimalinin az olduğunu belirtti. Özcan şunları yazdı: Benim şu anda ne ziyaretçim var ne de telefon hakkım. Teklifimi kabul ederseniz ayda bir açık ziyaretimiz olacak. Evlilik teklifimi kabul ederseniz bir eviniz olur belki bir arabanız. Bir de emekli maaşım var.

'TEK ARZUM BİR EV'

50 farklı dosyadan yargılanan Özcan'a teşekkür eden A.C. ise "Benim tek arzum başımı sokabileceğim bir evimin olması. Ali Vural Bey'i daha yakından tanıyıp kendisiyle görüşüp o şekilde karar vermem daha doğru" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları