loading
close
SON DAKİKALAR

Hürriyet, Erdoğan'ın 'medyada göreceksiniz' sözlerinin ardından emekli amirallerin CHP'li aile üyelerini isim isim yayınladı

Hürriyet, Erdoğan'ın 'medyada göreceksiniz' sözlerinin ardından emekli amirallerin CHP'li aile üyelerini isim isim yayınladı
Tarih: 06.04.2021 - 09:25
Kategori: Medya

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli amirallerin bildirisiyle ilgili "Bu işin merkezinde CHP var, yakında medyada göreceksiniz" sözlerinin ardından Hürriyet gazetesinde, bildiriye imza atan emekli amirallerin aileleri hedef gösterildi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli amirallerin bildirisine ilişkin yaptığı açıklamada "Şu anda 104 kişinin içerisinde bizzat CHP'nin üyesi olan kendisi karısı yeğeni, oğlu şusu busu olanlar var. Bunları da yakın zamanda yazılı ve görsel medyada göreceksiniz. Bu işin merkezinde aslında ana muhalefet partisinin ta kendisi var" dedi.

Erdoğan'ın 'medyada göreceksiniz' demesinden kısa bir süre sonra Hürriyet gazetesi emekli amirallerin CHP üyesi olan yakınlarını isim isim vererek hedef gösterdi.

Haberin içeriğinde emekli amirallerin bildirisi için 'darbe imalı' bildiri ifadelerini kullanan Hürriyet, başlığı ise "Darbe bildirisini imzalayan emekli amirallerden 4'ü CHP üyesi çıktı' şeklinde attı.

Hürriyet'in haberi tepki çekti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Hürriyet'e tepki gösterdi. Hürriyet, tepkilerin ardından emekli amirallerin ailelerinin isimlerini haberden çıkardı.

Hürriyet'in haberine gelen tepkiler şöyle:

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları