loading
close
SON DAKİKALAR

Hürriyet, KAP'a bildirdi: Yurtdışı iştirakleri 1 Euro'ya satıldı

Hürriyet, KAP'a bildirdi: Yurtdışı iştirakleri 1 Euro'ya satıldı
Tarih: 05.07.2018 - 11:37
Kategori: Medya

Hürriyet'in KAP'a yaptığı bildirime göre, yurt dışında bulunan iştiraklerin 1 Euro'ya Fatih Berber'e satıldığı açıklandı.

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Hollanda'da kurulu bağlı ortaklığı Hürriyet Invest B.V. ve Hürriyet Invest B.V'nin pay sahibi olduğu Trader Media East Ltd. ve TME'nin toplam 1 Euro bedelle Fatih Berber'e satıldığı duyuruldu.

Ayrıca yapılan satışla birlikte hem Hollanda hem de Rusya ve Doğu Avrupa ülkelerinde yer alan tüm faaliyetlerden çıkılacağı kaydedildi.

KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu, 29 Haziran 2018 tarihinde toplanarak, doğrudan bağlı ortaklığımız Hollanda'da mukim Hürriyet Invest B.V'nin tamamı ödenmiş 376 milyon 206 bin 949 avro sermayesini temsil eden, beheri 1-avro itibari değerli, tamamı nama yazılı ve pay senedine bağlanmış 376 milyon 206 bin 949 adet ve Hürriyet Invest B.V'nin tamamı ödenmiş sermayesinin yüzde 100'ünü temsil eden payların toplam 1 avro üzerinden Fatih Berber'e satılarak, devri konusunda karar almıştır."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları