loading
close
SON DAKİKALAR

Hürriyet yalan ve iftirada havuz medyasına yetişti!

Hürriyet yalan ve iftirada havuz medyasına yetişti!
Tarih: 17.03.2019 - 09:11
Kategori: Medya

Aydın Doğan'ın Demirören'e sattığı Hürriyet gazetesi yine bir skandala imza attı.

Basının 'amiral gemisi' olarak bilinen Hürriyet gazetesi Doğan grubundan Demirören grubuna geçince yalan ve iftiralarla gemisini yürüten havuz medyasına yetişti.

Geçtiğimiz günlerde Ömer Çelik ve Mehmet Özhaseki'nin Mansur Yavaş hakkındaki iddialarını manşetten gören Hürriyet, Mansur Yavaş'ın iddialara yanıt verdiği basın açıklamasına ilişkin önce kısa bir haber girmiş daha sonra bu haberi de kaldırmıştı. 

Hürriyet bu defa da HDP Eş Genel Başkan Sezai Temelli'nin açıklamalarını 'yalan' bir başlıkla duyurdu.

Sezai Temelli, bir TV programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Temelli, "Mansur Yavaş bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. HDP'lileri yok sayarak, Kürtleri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak siyaset yapamaz. O da işte bizim gücümüzdür. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt'ün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecektir" ifadelerini kullandı.

Hürriyet'in habere kaynak gösterdiği Anadolu Ajansı haberi "Yavaş ve İmamoğlu HDP'lileri yok sayarak siyaset yapamaz" başlığıyla geçerken, Hürriyet haberin içeriğinde olmayan, yalan bir başlık kullandı. 

Hürriyet haberi, "HDP Eş Genel Başkanı Temelli'den açık açık itiraf ve tehdit: İstanbul-Ankara'yı İmamoğlu ile Yavaş değil HDP yönetecek" başlığıyla verdi. 

CNN TÜRK de haberi Hürriyet gibi bu yalan başlıkla duyurdu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları