loading
close
SON DAKİKALAR

Hüseyin Çelik ve Muammer Güler açıklama yaptı

Hüseyin Çelik ve Muammer Güler açıklama yaptı
Tarih: 20.03.2013 - 12:34
Kategori: Gündem

İçişleri Bakanı Muammer Güler ile AK Parti hükumet sözcüsü Hüseyin Çelik saldırılarla ilgili açıklama yaptı...

İçişleri Bakanı Muammer Güler ile AK Parti hükümet sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırılarla ilgili ortak açıklama yaptı.

İşte Bakanların sözlerinden önemli ayrıntılar:

"KİMİN YAPTIĞINI BİLİYORUZ"


İçişleri Bakanı Muammer Güler, düzenlenen bu terör eylemlerinin kimler tarafından yapıldığını bildiklerini ifade ederek, lav silahının ateşleyicisinin yanında bazı bez parçaları bulunduğunu ve bunların incelendiğini söyledi. Güler, ''Şu anda tespitlerimiz var, ama gözaltı yok'' dedi.


İçişleri Bakanı Muammer Güler, şunları söyledi:

"Söz konusu patlamalarla ilgili araştırma çok yönlü devam etmektedir. İki yüz metre ötede bir parkın içinden atılan silahın ateşleme bölümleri bir çanta içinde bulunmuştur. Tabi ki bir terör eylemi olarak güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürecektir."

"BİZİ CAYDIRAMAZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımsı Hüseyin Çelik ise patlamalarla ilgili şöyle konuştu:

"Bu atılan lav silahları AK Parti hükümetini kesinlikle asla millete hizmet yolunda gitmekten caydıramayacaktır. Bu saldırı aslında demokrasiye, çözüm idaresine yapılan bir saldırıdır. Ne zaman Türkiye ileri doğru atılım yapılmışsa bunlar gerçekleşmiştir. Geçmişte Ergenekoncuların yaptıklarını şu anda başka örgütler üstlenmiş durumdadır.

Karanlıktan korkan gece yola çıkmaz. Biz demokrasi treninin karanlık tünellerden geçtiği zaman bir parti kurduk. Bugün Başbakanımız da açıkladı. Türkiye Nevruz'a doğru gidiyor. Toprağa cemrelerin düşmesi gibi huzur cemreleri gönüllere düşsün istiyoruz. Ama görüyorsunuz ki bu irade birilerinin hoşuna gitmiyor.

"KORKLARLAR TARİH YAZAMAZLAR"

Birilerini korkutmak istiyorlarsa bu kendi korkularının sonudur. Dehşete kıpıldığımızdan değil sizlere doğru bilgi vermek için huzurunuzdayız. Kendileri bomba olup patlasa ne olur. Eğer biz korksaydık bu duruma gelmezdik. Sayın başbakanımızın da belirtiği gibi 'Korkaklar tarih yazamazlar'. Bu çapulculara prim verecek bir hükümet değiliz. Bugün sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediklerini hepimiz duyduk, Sayın Bahçeli'nin sözleri malumunuzdur. Böyle bir dönemde birileri bu usluptan destek alıyor. Bu tahrik edici uslup Türkiye'nin gündeminden çıkmalıdır. Birileri bi geminin dibini deldikleri zaman zarar hepimize dokunur. Biz kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Bize yapılan muameleler milletimizin hafıza kayıtlarında mevcuttur. Can kaybı olmaması hepimizin için teselli olmuştur.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları