loading
close
SON DAKİKALAR

Hüseyin Sözlü; MHP aynı zamanda babamın partisidir ve ben bu partinin misafiri değil ev sahibiyim, bu hareketin öz evladıyım!

Hüseyin Sözlü; MHP aynı zamanda babamın partisidir ve ben bu partinin misafiri değil ev sahibiyim, bu hareketin öz evladıyım!
Tarih: 01.02.2024 - 23:40
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün de başdanışmanlık görevinden alındığını ve disipline sevk edildiğini duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada:

"Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur." dedi.

olay sonrası Hüseyin Sözlü sosyal medya hesabından açıklama yaptı;

"Şahsıma hiçbir tebliğ yapılmamasına ve sebebine anlam veremememe rağmen Genel Başkan Yardımcımız Sn. Semih Yalçın'ın sosyal medyada yaptığı açıklamaya istinaden Kamuoyuna:

"Muhterem Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleriyle yürüttüğüm Belediye Başkanlığı dönemlerim ve başdanışmanlık görevi süresi içerisinde, görev sorumluluğuma halel getirecek en küçük bir zaafiyet, Partimize ve Liderimize olan sadakatimi sorgulatacak bir
davranış içinde bulunmadım.

Bugüne kadar Türk Milliyetçiliği Hareketinin bir ferdi olmaktan gurur duydum. Taahhüdüm odur ki Ülkü Ocaklı olduğumuz yıllarda ettiğimiz yeminin arkasında bundan sonra da duracağım.

Yılanlardan olmayacağım, kaçanlardan olmayacağım..
Gençlik yıllarımda tanıştığım Ülküden, Türk milliyetçiliği fikrinden, Alparslan Türkeş çizgisinden ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılmayacağım.

MHP aynı zamanda babamın partisidir ve ben bu partinin misafiri değil ev sahibiyim, bu hareketin öz evladıyım.

Tanrı Türkü Korusun."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları