loading
close
SON DAKİKALAR

İBB Bayrampaşa ve Ataşehir meyve sebze hallerinde saat ayarlaması yapıldı

İBB Bayrampaşa ve Ataşehir meyve sebze hallerinde saat ayarlaması yapıldı
Tarih: 26.03.2020 - 21:23
Kategori: Yerel

İBB Bayrampaşa ve Ataşehir meyve sebze hallerinde Koronavirüse uygun sosyal mesafe için saat ayarlamaları yapıldı. Hallere ürün getiren aracılar ve ürün almaya gelen esnafın giriş-çıkış saatlerinde düzenleme yapıldı.

İBB İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.’nin (İSYÖN) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın, sorumluluk alanlarında birisi olan İBB'ye bağlı hallerin ve pazarlarda sıkı denetimler yapılacağını duyurmuştu.

Gökhan Günaydın; Bayrampaşa ve Ataşehir meyve sebze halleri ile Gürpınar su ürünleri hali düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Açık-kapalı pazarlarda alınan önlemleri, sıkı denetimle yaşama geçireçeklerini duyurmuştu. Gökhan Günaydın Herkesi kurallara uymaya davet etmiş ve kendinizi ve savdiklerinizin yaşamlarını tehlikeye atmayın" açıklamasında bulunmuştu.

Bugün de Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında o uygulamalardan biri daha uygulamaya geçiyor. İBB Muhtarlar ve Gıda Daire Başkanı Ahmet Atalık konu hakkında duyuruda bulundu.

Ahmet Atalık; "Türkiye'nin dört bir tarafından Bayrampaşa ve Ataşehir halimize ürün girişi, 462 pazara ve civar illerimize ürün çıkışı var. Sağlık önemli; hallerimizi her gün yıkayarak temizliyor, belli aralıklarla dezenfekte ediyoruz.

İBB Bayrampaşa ve Ataşehir Meyve Sebze Hallerimizde çiftçilerimizin ürününü getiren arkadaşlarımız ile ürünü halkımıza taşıyan esnaf arkadaşlarımızın çalışma saatlerini ayırarak daha rahat ve güvenli çalışmalarını sağladık" dedi.

Açıklamada;

"Meyve Sebze Hallerinde Saat Düzenlemesi,

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında; insan yoğunluğunu azaltmak, esnafımızın sosyal mesafesini korumak amacıyla Bayrampaşa ve Ataşehir Meyve Sebze hallerimizde çalışma saatleri yeniden düzenlenmiştir.

17:00 - 02:00 Sadece ürün getiren kamyon ve Tır'ların girişine izin verilecektir.

02:00 - 10:00 Sadece ürün almaya gelen pazarcı, manav, market vb. araçların girişine izin verilecektir.

10:00 - 17:00 Temizlik, yıkama ve dezenfekte işlemleri için haller kapalı olacaktır." denildi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları