loading
close
SON DAKİKALAR

İBB hijyen ekipleri 22 Mart Pazar günü programı

İBB hijyen ekipleri 22 Mart Pazar günü programı
Tarih: 22.03.2020 - 08:33
Kategori: Yerel

İBB'nin kurduğu hijyen ekibi yoğun mesaisinde bugün 6 noktada çalışma yapacak. Hijyen ekibi; Beylikdüzü Kapalı Pazarı, Anadolu Yakası İtfaiye Müdürlüğü, Kültür Varlıkları Projeler Müdürlüğü / Mimarsinan Camii, Yol Bakım Müdürlüğü / Çatalca, Yol Bakım Müdürlüğü / Silivri, Dr. Siyami Ersek Kalp, Gö...

Dünyayı saran Koronavirüs’üne karşı İBB, önlem amaçlı çalışmalar yürütüyor. “Koronavirüs Timi” kentin en işlek ve kullanımı yüksek alanlarını dezenfekte ediyor. 100 kişilik ekip metrolarda, 420 personel İETT otobüslerinde görev yaparken, içinde iki kişinin bulunduğu 18 araç ise sahada çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dünyanın nüfus hareketi en yoğun şehirlerinden biri olan İstanbul’da, Koronavirüs’üne karşı önlem amaçlı tedbirler aldı. “Koronavirüs Timi” kentin en işlek ve kullanımı yüksek alanlarında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

22 Mart 2020 Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi hijyen ekiplerinin çalışmaları 6 noktada daha yoğunluklu olarak devam ediyor. Bu çalışmalardan bazılarının mekan ve saatlerini aşağıdadır.

İBB ve Beylikdüzü Belediye Başkanlığı’nın işbirliği ile Beylikdüzü Kapalı Pazarı, her hafta olduğu gibi, 22 Mart Pazar günü de bütün hijyen önlemleri alınarak, açık tutulacak. Hijyen ekipleri burada yoğun çalışma yapacaklar.

Saat 10:00 – Anadolu Yakası İtfaiye Müdürlüğü (Pendik İTF Grup Amirliği Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:45)

Saat 11:00 – Kültür Varlıkları Projeler Müdürlüğü / Mimarsinan Camii (Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Parkı Ataşehir)

Saat 12:00 – Yol Bakım Müdürlüğü / Çatalca (Subaşı Mahallesi Karani Caddesi)

Saat 14:00 – Yol Bakım Müdürlüğü / Silivri (Mimarsinan Mahallesi Ragıp Sevimli Sokak No:50)

Saat 19:00 -  Dr. Siyami Ersek Kalp, Göğüs ve Damar Cerrahisi Hastanesi (Tıbbiye Caddesi No:13)

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları