loading
close
SON DAKİKALAR

İBB İyi Parti Meclis üyesi Tufan Babar'dan İmambakır Üküş'e ziyaret

İBB İyi Parti Meclis üyesi Tufan Babar'dan İmambakır Üküş'e ziyaret
Tarih: 22.08.2020 - 14:24
Kategori: Yerel

İBB İyi Parti Meclis Üyesi Tufan Babar, www.istanbulgercegi.com haber sitemiz Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş'ü ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Tufan Babar, www.istanbulgercegi.com haber sitemiz genel yayın yönetmeni İmambakır Üküş'ü ziyaret etti. Ziyarette siyaset, gündem ve yerel yönetimler hakkında görüş alışveşi yapıldı.

İBB İyi Parti Meclis Üyesi Tufan Babar, İYİ Parti grubu ve İBB Meclis çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İBB İyi Parti Meclis Üyesi Tufan Babar görüşme sonrası paylaşımında; "www.istanbulgercegi.com İnternet haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni - Yazar Sn. @imambakirukus bey'i çalışma ofisinde ziyaret ettik. Bilgi ve birikime önem verdiğimiz bu değerli isim ile @ibbiyiparti grubumuz ve İBB Meclis çalışmalarımız hakkında faydalı istişarelerde bulunduk." dedi.

İmambakır Üküş yaptığı paylaşımda; "İyi parti @istanbulbld meclis üyesi @TufanBABAR ile güncel siyasal gelişmeler ve @istanbulbld meclis çalışmaları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik Belediye çalışmaları ve Balkan Rumeli örgütlenmesi hakkında değerlendirmeler yaptık Kıymetli ziyaretleri için teşekkürler" ded,

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları