loading
close
SON DAKİKALAR

İBB sürücü kurslarına ait araçları ücretsiz dezenfekte edecek

İBB sürücü kurslarına ait araçları ücretsiz dezenfekte edecek
Tarih: 30.05.2020 - 17:10
Kategori: Gündem

İstanbul Trakya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Murat Tekin İBB'nin İstanbul'daki sürücü kurslarına ait araçları ücretsiz dezenfekte edeceğini açıkladı.

İstanbul Trakya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Murat Tekin, kurs araçlarının İBB tarafından ücretsiz şekilde dezenfekte edileceğini duyurdu.

Tekin, yaptığı açıklamada, dezenfeksiyon işleminin Maltepe ve Yenikapı miting alanlarında 1 ve 2 Haziran tarihlerinde 10.00-19.00 saatleri arasında yapılacağını, rsürücülerin araç ruhsatlarıyla gitmesinin yeterli olacağını kaydetti.

Tekin'in açıklaması şöyle:
"İBB tarafından kurs araçlarımız ücretsiz olarak dezenfekte edilecektir. Anadolu yakası için Maltepe miting alanı, Avrupa yakası içinse Yenikapı miting alanı belirlenmiştir. Bu hizmet için Belediye Başkanımız Sn Ekrem İmamoglu'na sürücü kurslarımız adına teşekkür ederim. Dezenfekte işlemleri 1-2 Haziran tarihlerinde saat 10:00-19:00 saatleri arasında yapılacaktır. Ağır vasıta araçlarımız da dahil olmak üzere araç ruhsatlarınızla bu alanlara gitmeniz yeterli olacaktır. İşlem tamamen ücretsiz olup büyük şehir belediyemiz tarafından yaptırılmaktadır. Ayrıca meslektaşlarımıza bu hizmetin ulaşmasına katkı sunan değerli meslektaşlarımız Bahçelievler CHP ilçe Başkanı Sn Özgür Çelik ile Federasyonumuzun Başkanvekili Sn Özkan Çelik'e teşekkür ederim."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları