loading
close
SON DAKİKALAR

İBB'den sağlık çalışanlarına 'ücretsiz ulaşım ve otopark hizmeti' için başvuru çağrısı

İBB'den sağlık çalışanlarına 'ücretsiz ulaşım ve otopark hizmeti' için başvuru çağrısı
Tarih: 16.04.2020 - 12:45
Kategori: Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım ve otopark hizmetinden yararlanmaları için başvuru çağrısında bulundu.

İBB, koronavirüsle mücadelede özveriyle çalışan sağlık çalışanları için ücretsiz ulaşım ve otopark hizmeti veriyor. İBB'den yapılan duyuruda, sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ve otopark hizmetlerinden faydalanmaları için "Sağlık Çalışanı Kartı" başvurusu yapabilecekleri çağrısında bulunuldu.

Ücretsiz ulaşım ve otopark hizmetlerinden Sağlık Bakanlığına bağlı çalışan Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfı Personelleri yararlanabilecek.

İBB'nin Sağlık Çalışanı Kartı online başvuru adımları şöyle:

1. https://bireysel.istanbulkart.istanbul sitesine üye olarak kullanıcı adı şifre ile giriş yapılacak.

2. Menüden 'istanbulkart almak istiyorum' tıklanacak, Sağlık Çalışanı Kartı seçilecek.

3. Başvuru Formunu Doldurma;

https://bireysel.istanbulkart.istanbul web sitesindeki Başvuru Formu’na kişisel bilgiler ve fotoğraf kaydederek online başvuru yapılabilecek. 

4. Kart Ücretini Yatırma;

Ödeme başvurunun son adımında kredi kartı ile yapılabilecek. Kart ücreti 10TL. EFT ve Havale ile yapılan ödemeler kabul edilmeyecek.

5. Başvuru Takip;

Üyelik sayfasında giriş yapılarak başvuru durumu kontrol edilebilir ve başvuru güncellenebilir. Başvurucunun 2 iş günü içerisinde başvuruyu takip etmesi, fotoğraf ya da farklı bir adımda sorun çıkması halinde başvuruyu güncellemesi gerekiyor. 

6. Kartı Teslim Alma;

Kart, online başvuru formu doldurduktan sonra 2 iş günü içerisinde üretilerek PTT kargoya verilecek. Kartlar PTT aracılığı ile adreslere teslim edilecek. Başvuru sayfasında görüntülenen barkod numarası ile http://gonderitakip.ptt.gov.tr sitesi üzerinden İstanbulkart’ın nerede olduğu takip edilebilecek.

Bşvurucu PTT tarafından adresinde bulunamadığı takdirde haber kağıdı bırakılarak, Ücretsiz Ulaşım Kartı bağlı bulunulan PTT şubesinde bir hafta bekletilecek. Ücretsiz Ulaşım Kartının PTT şubesinden teslim alınmaması halinde İkitelli Sanayi Metro İstasyonu içinde bulunan İstanbulkart Ofisine iade edilecek.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Çiğdem ibas

Bizde salik çalışaniyiz ama taşeron firma elamanı olduğumuz için bu karti alamıyoruz neden alamiyoruz

01.06.2020, 14:16
HAKAN ADIYAMAN

Baş vurmuş olduğum İstanbul kartımı aldım çok teşekkür ediyorum

21.05.2020, 13:15
Özkan

Sağlık çalışanım

16.05.2020, 23:15
Özkan

İstanbul kartı baş vurma

16.05.2020, 23:13
Özcan Kaya

Sağlık çalışanıyım ben
Ne zamana kadar sürecek ücretsiz kart

16.05.2020, 18:37
Yorum Yap

Facebook Yorumları