loading
close
SON DAKİKALAR

İkizler Burcu 2020 yılında neler yaşıyor?

İkizler Burcu 2020 yılında neler yaşıyor?
Tarih: 01.01.2020 - 17:15
Kategori: Astroloji

2020’de İkizleri neler bekliyor? Aşk ve iş hayatında ne gibi gelişmeler olacak? Para durumunda bir değişiklik var mı?

İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran

Yeni yıla girdikten hemen sonra 3 Ocak tarihinde, karşıt burcuna geçecek olan Mars, özellikle ikili ilişkiler alanında gerilimli günlerin seni beklediğinin habercisi. Hayatında biri varsa, aranızdaki gerilim tırmanabilir. Hayatında kimse yoksa, seni heyecanlandıracak yeni biriyle tanışabilirsin. Ancak yeni bir ilişkiye başlamadan önce düşünerek hareket etmelisin. İş birlikleri, ortaklıklar ve yeni anlaşmalar konularında da temkinli hareket etmen senin yararına olacak.

10 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması seni gelir kaynakları, kazançlar, maddi varlıkların ile ilgili konularda etkiliyor olacak. Bu dönemde ayağını yorganına göre uzatman gerekebilir. Bütçeni aşacak harcamalarda bulunmamalı, gelir gider dengeni çok iyi ayarlamalısın. Eğer çalışmıyorsan, bu süreçte önüne yeni iş fırsatları çıkabilir ya da yeni bir işe geçiş yapabilirsin.

13 Şubat günü Balık burcunda retro harekete başlayacak olan Merkür, senin için kafa karışıklığı, konsantrasyon kaybı, odaklanma sorunlarının habercisi. Merkür önce Balık burcunda, 5 Mart sonrası ise Kova’da 11 Mart tarihine kadar retro hareketine devam edecek. Önce kariyer daha sonra da sosyal hayatta bazı sıkıntılar yaşaman, yanlış anlaşılmalar, iletişim bozuklukları, engeller ile karşılaşman mümkün. Bu dönem kariyerin ve gelecek planların hakkında yeni kararlar almak için uygun bir dönem değil. Yarım kalmış, üstünde tekrar geçmen gereken işlerin varsa, bu süreçte onları tamamlamalısın.

Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs burcunda 3 Nisan’dan 7 Ağustos’a kadar sürecek uzun yolculuğuna başlıyor. Venüs bu yolculuğun 14 Mayıs-26 Haziran arasındaki zaman dilimini retro harekette geçirecek. Venüs burcunda hareket ederken aşk hayatının hareketleneceği söylenebilir. Hayatında kimse yoksa, yeni insanlarla tanışabilir, yeni ilişkilere yelken açabilirsin. Mevcut ilişkin ise her zamankinden daha eğlenceli, daha neşeli, daha iletişime açık bir hal alabilir. Ancak 14 Mayıs – 26 Haziran arasında çok dikkatli olmanda fayda var. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamaktan kaçınmalısın. Mevcut ilişkinin sürmesini istiyorsan, gerilimi tırmandırmamalı, daha uyumlu olmaya çalışmalısın.

Yönetici gezegenin Merkür ise 12 Mayıs’ta burcuna konuk oluyor. Merkür 28 Mayıs’a kadar burada kalacak. Bu dönemde zihninin berraklaştığını, her şeyi çok daha kolay algıladığını ve kendini çok iyi ifade edebildiğini göreceksin. Daha meraklı bir ruh hali içinde olabilir, birçok alanla aynı anda ilgilenmeye başlayabilirsin. Yeni insanlarla tanışmak, yeni bağlantılar kurmak, kısa yolculuklar yapmak için de çok güzel bir dönem.

Ancak 13 Mayıs’ta Balık burcuna geçecek olan Mars’a dikkat. Kariyer açısından rekabet dolu ve gerilimli günler de seni bekliyor. Mars’ın Koç burcuna geçeceği 28 Haziran tarihine kadar, iş ortamında kendini kontrol etmeye çalışmalı, üstlerinle ve otorite figürleriyle karşı karşıya gelmemelisin.

21 Mayıs’ta burcuna geçecek ve 20 Haziran’a kadar orada kalacak olan Güneş kendini daha enerjik, daha neşeli ve daha özgüvenli hissetmeni sağlayacak. Hedeflerine odaklanabilir, herkesle rahatça iletişim kurabilir, sosyal ağlarını genişletebilirsin.

22 Mayıs’ta burcunda gerçekleşecek Yeniay sayesinde kendini daha aktif ve girişken hissedebilirsin. İletişim gücünle her türlü fırsatı değerlendirebilir, analitik yeteneklerinle en zor sorunlara bile çözüm getirebilirsin. Ancak ortaklıklar ve ilişkiler konusunda dikkatli olmaya çalışmalı, düşünmeden harekete geçmekten kaçınmalısın. Kariyer konularında da çok dikkatli hareket etmende ve ani kararlar vermemende yarar var.

5 Haziran tarihinde karşıt burcun Yay’da gerçekleşecek olan halkalı Güneş tutulması ilişkiler konusunda seni bir kez daha testten geçiriyor olacak. Eğer sorun yaşadığın bir ilişkin varsa, bu dönemde ayrılık çanları çalabilir. Fakat sorunları aşmanız durumunda, ilişkiyi resmi bir zemine taşımayı düşünebilirsiniz. Öte yandan, hayatında kimse yoksa, bu dönemde senin için uzun vadeli olacak biriyle tanışabilirsin.

22 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması seni finansal konularda etkiliyor olacak. Maddi konularda endişelerin artabilir, kendini, aileni ve sevdiklerini maddi konularda güvence altına almak isteyebilir, bu nedenle sezgilerine güvenerek yeni adımlar atmak isteyebilirsin. Ancak rasyonelliği elden bırakmamalı, ayağı yere basan projelere yönelmelisin.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda oluşacak halkalı Ay tutulması ortak kaynaklar, eşinin ya da partnerinin parası, vergi, sigorta, miras, kredi gibi konularda sıkıntı yaşayabileceğine işaret ediyor. Eşin ya da ortağının gelirinde ani değişiklikler meydana gelebilir. Vergi borçları, sigorta primleri, kredi borçları ya da eski borçlar kendini baskı altında hissetmene neden olabilir.

15 Ekim’e Akrep burcunda retro harekete başlayacak ve 4 Kasım’a kadar da geri hareketini sürdürecek olan yönetici gezegenin Merkür, iş hayatında, günlük yaşamında ve sağlık konularında karmaşaya yol açabilir. Beklenmedik aksilikler, ertelemeler, engeller, iletişim bozuklukları hem günlük hem de iş yaşamında damgasını vurabilir. Eğer spora başlamayı ya da var olan bir alışkanlığını bırakmak istiyorsan, 4 Kasım sonrasını beklemelisin. Bu dönemde eski bir sağlık sorunu da tekrar ortaya çıkabilir.

30 Kasım’da ise burcunda bir halkalı Ay tutulması gerçekleşiyor. Hayatınla ilgili yeni kararlar almak isteyebilir, bazı ilişkileri, ortaklıkları, kariyerinle ilgili bazı konuları geçmişte bırakarak yoluna devam edebilirsin. Bu süreçte kendini akıntıya karşı kürek çekiyormuş gibi hissetmen mümkün.

14 Aralık’ta yine Yay burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması ile ikili ilişkilerin, iş birliklerinin, evlilik konularının, anlaşmaların yeniden ön plana çıktığı bir süreç yaşayacağını söyleyebiliriz. Evli değilsen ya da uzun vadeli bir ilişkin yoksa, aynı anda Yay burcuna geçecek olan Venüs’ün de etkisiyle hayatında ciddi bir ilişkinin başlaması büyük bir olasılık. Evli değilsen ancak ciddi bir ilişkin varsa, evlilik konusu artık gündeme gelebilir.

19 Aralık’ta Kova burcuna geçecek olan Jüpiter ile 2020 yılını kapatıyorsun. Yurt dışı, eğitim, yabancılarla ilişkiler, medya, hukuki süreçlerle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Ayrıca, Jüpiter’in buradaki varlığı, kendini geliştirmek, yeni dünya görüşleri edinmek, ufkunu genişletmek için çalışmak konusunda da sana yardımcı olacak.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları