loading
close
SON DAKİKALAR

'İKSV Alt Kat'ın haziran ayı programı belli oldu

'İKSV Alt Kat'ın haziran ayı programı belli oldu
Tarih: 04.06.2020 - 09:58
Kategori: Kültür & Sanat

Çocuklar, gençler ve kültür-sanat etkinliklerine katılmak isteyen farklı gruplar için erişilebilir ve kapsayıcı bir buluşma noktası olan İKSV Alt Kat, içinde bulunduğumuz pandemi koşulları sebebiyle farklı yaş gruplarına yönelik çalışmalarını çevrimiçi etkinlikler olarak sürdürüyor. ...

Haziran ayında İKSV Alt Kat Instagram ve İKSV Youtube hesapları üzerinden yayınlanacak etkinliklerde ileri dönüşüm ve çizgi film atölyesi, müzik dolu bir söyleşi ve oyuncu Yetkin Dikinciler’in kızı ile birlikte Babalar Günü’ne özel hazırladığı sürpriz video içeriği yer alıyor.

Haziran ayında İKSV Alt Kat’ta düzenlenecek çevrimiçi etkinlikler

5 Haziran Cuma / Deniz Ova ve Pınar Akkurt ile İleri Dönüşüm Atölyesi
Dünya Çevre Günü’ne özel olarak paylaşılacak bu çevrimiçi etkinlikte, İstanbul Tasarım Bienali Direktörü Deniz Ova ile tasarımcı ve sanatçı Pınar Akkurt bir araya gelecek. Ova ve Akkurt’un ileri dönüşüm üzerine konuşacakları atölye çalışmasında, evlerdeki atık malzemeleri farklı şekillerde kullanmaya yönelik öneriler verilecek.

12 Haziran Cuma / Eda Erdoğmuş ile Çizgi Film Atölyesi

İKSV Çocuk Kitapları’nın animasyon filmlerini hazırlayan Eda Erdoğmuş, minik seyircileri için çizgi filmlerin nasıl yapıldığına dair eğlenceli bir atölye gerçekleştirecek. İzleyenlerin “flipbook” tekniğiyle, defter ve kalem gibi basit malzemeler kullanarak kendi çizgi filmlerini tasarlayabilecekleri bu uygulamalı atölyeden çıkan üretimler İKSV Alt Kat’ın sosyal medya sayfalarında paylaşılacak.

19 Haziran Cuma / Yetkin Dikinciler ile Babalar Günü Özel

Oyuncu Yetkin Dikinciler, İKSV Alt Kat’ın Babalar Günü için hazırlayacağı özel içerikle izleyicilerle buluşacak. Babalar Günü’ne özel hazırlanacak olan bu videoda Yetkin Dikinciler, iki yaşındaki kızı Lal ile birlikte yer alacak. 19 Haziran Cuma günü İKSV Youtube sayfasından ve İKSV İnstagram hesabından izlenebilecek.

26 Haziran Cuma / Göknil Özkök ile “Müzikli Bir İstanbul Masalı”na Yolculuk

İKSV’nin 47. İstanbul Müzik Festivali kapsamında yayımladığı Fanfar – Müzikli Bir İstanbul Masalı kitabının yazarı Göknil Özkök, müzik dolu bir söyleşiyle çocuklarla buluşacak. İzleyicileri festivalin en özel mekanlarından Aya İrini’de hayali bir yolculuğa çıkacak bu etkinlikte, Özkök’e müzisyen arkadaşları da enstrümanlarıyla eşlik edecek.

İKSV Alt Kat’ı sosyal medyada takip etmek için:

instagram.com/iksvaltkat/
facebook.com/iksvaltkat
twitter.com/iksvaltkat

İKSV YouTube sayfası için:
youtube.com/user/iksvistanbul

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları